Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012

Διαμαρτυρία για την επαναφορά 24ωρης λειτουργίας του ΚΥ Σπάτων

Συμπολίτη, –τισσα η ανεργία και στην πόλη μας αυξάνεται. Συντάξεις & μισθοί μειώνονται. Πληρώνουμε ΠΑΡΑΝΟΜΑ το πολυτιμότερο αγαθό την ΥΓΕΙΑ είτε με τη μορφή
εξέταστρου, είτε με αυξανόμενη συμμετοχή των ασφαλισμένων στα φάρμακα &πληρωμή για κάθε νοσηλεία. 
Πριν από δέκα μήνες με αγώνα εργαζόμενων, Δημοτικής Αρχής και Δημοτικών Συμβούλων, ανατρέψαμε το κλείσιμο του Κέντρου Υγείας μετά τις 3.00 μ. μ. τις εργάσιμες & εντελώς Σαββατοκύριακα- Αργίες. 
Τον Ιούνιο του 2012 το Κέντρο Υγείας, μετά από απόφαση της Διοίκησης του Σισμανόγλειου, στο οποίο υπάγεται, κλείνει κάθε Τετάρτη μετά τις 3.00 μ. μ. και κάθε Κυριακή ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ. Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν είναι ΝΟΜΙΜΟ. 
Με τη συνταξιοδότηση ενός ακόμη γιατρού το ερώτημα είναι «θα κλείσει κι άλλη ημέρα της εβδομάδας ;»….!!! 
Μιλούν για επικουρικούς γιατρούς εδώ και ένα χρόνο αλλά μόνο μιλούν…..!!! 
Υπάρχει σχεδιασμός να λειτουργήσει το Κέντρο Υγείας Ραφήνας σαν Κέντρο Εφημερίας και να λειτουργεί το Κέντρο Υγείας Σπάτων, αλλά και της Ν. Μάκρης 7.00 π. μ. - 3.00 μ. μ. και μετά …..πιθανά…….. το οριστικό κλείσιμό τους, όπως έγινε και με το νοσοκομείο Παπαδημητρίου, που αρχικά συγχωνεύθηκε με το Σισμανόγλειο & στη συνέχεια εξαφανίστηκε από το χάρτη των νοσοκομείων.. 
Ήρθε η ώρα εσύ πολίτη να αντισταθείς και να υψώσεις το ανάστημά σου και τη φωνή σου, αν θες να παραμείνει το Κέντρο Υγείας ανοιχτό και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ εκτός από τη λειτουργία και τη δωρεάν παροχή υπηρεσιών ΚΑΙ την αναβάθμισή του, συμμετέχοντας με την υπογραφή σου στο παρόν. 
Η υπογραφή σου τους εξαναγκάζει να το διατηρήσουν. 
Σε αντίθετη περίπτωση τους διευκολύνεις να κλείσουν άλλη μια πόρτα στην υγεία σου και στην υγεία των παιδιών σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου