Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

DJ και μοντέλο χάνουν την ζωή τους με Ferrari που κόπηκε στα δύο

 Η πανάκριβη Ferrari GTC4 κόπηκε στη μέση και άρπαξε φωτιά ενώ τα συνεργεία που έφθασαν εκεί δεν πρόλαβαν να σώσουν τους επιβάτες. Ένα πολύ σοκαριστικό δυστύχημα έγινε πριν λίγες ημέρες σε αυτοκινητόδρομο της Ιταλίας, μεταξύ Τορίνο και Αόστα.Στο δυστύχημα αυτό ενεπλάκη μία λευκή Ferrari η οποία για άγνωστους λόγους έπεσε με τρομακτική ορμή και με ταχύτητα που υπολογίζεται ότι ξεπερνούσε τα 200 χλμ/ώρα πάνω στις μπαριέρες με αποτέλεσμα να κοπεί στη μέση.
Όπως βλέπουμε και στο video από αυτόπτη μάρτυρα, το πίσω μέρος της GTC4 έχει πεταχτεί αρκετά μακριά από το σημείο που έχει μείνει το υπόλοιπο αμάξωμα το οποίο και άρπαξε φωτιά.
Μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν σίγουρα ο Αλβανός με καταγωγή από το Κοσυφοπέδιο DJ με το όνομα Hysni Qetaj ή όπως ήταν γνωστός στον κύκλο του Dj Style Q.

Στο διπλανό κάθισμα υπήρξε αρχικά μία αμφιβολία για το ποιος καθόταν. Στην αρχή υπέθεσαν ότι ήταν η γυναίκα του, όμως αυτή βρισκόταν με τα παιδιά της στο Κόσοβο. Τελικά επιβεβαιώθηκε ότι ήταν με τον 40χρονο από το Κόσοβο ήταν και μια κοπέλα που έχασε τη ζωή της, η ταυτότητα της οποίας έχει γίνει γνωστή.
Είναι η Anna Kraevskaya, με καταγωγή από την Ουκρανία 21 ετών και μοντέλο στο επάγγελμα.

Η Kraevskaya γεννήθηκε στην Οδησσό της Ουκρανίας, αλλά ζούσε και στην Ελβετία. Το ζευγάρι δεν έχει κοινές φωτογραφίες στα social media.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι ήταν μαζί στο κλαμπ Jukebox πριν αναχωρήσει για την Ιταλία την επόμενη μέρα.

Ο Qestaj έχει εμφανιστεί στην Αλβανία, την Ελβετία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ.

Ο αδελφός του Agimi περιέγραψε τον πατέρα δύο παιδιών ως «το πιο αγαπητό άτομο που ξέρω» και «έναν υπέροχο αδελφό».

Τα σωστικά συνεργεία δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα μπροστά στην ένταση της φωτιάς. Το μόνο που έμεινε προς αναγνώριση από τα δύο πτώματα ήταν τα χρυσά τους ρολόγια.

H Ferrari GTC4 είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα μοντέλα της εταιρείας, με απόδοση που έφθανε τους 610 ίππους και 0-100 χλμ/ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα.

3 σχόλια:

  1. Η FERRARI το χρήσιμο κομμάτι γλίτωσε τα δυο τζανκυ κατέληξαν εκεί που ήταν προγραμματισμένο η κλωτσιά μουλάρι ου η από αυτοκινητο που δεν πρέπει να μπαίνουν τζανκυ και κάθε λογής ω καθυστερημένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα έκαναν το εμβόλιο της Astrazeneka πιο πιθανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλίθιε χρυσό κοτόπουλο χωρίς εμβόλιο είσαι νεκρό ζόμπι σαν εσένα

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου