Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Μαγιόρκα: Το «υπόγειο του τρόμου» - Κρατούσε την ανήλικη θετή του κόρη ως σκλάβα του σεξ από το 2019

 
Συνελήφθη ένας άνδρας στη Μαγιόρκα που κρατούσε- από το 2019- την ανήλικη θετή του κόρη ως σκλάβα του σεξ.Έναν εφιάλτη ζούσε τα τελευταία πέντε χρόνια η ανήλικη, με την υπόθεση να έρχεται στο «φως» την Παρασκευή 24/5. Ο άνδρας κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι τοπικές αρχές, η κακοποίηση ξεκίνησε το 2019 όταν το κοριτσάκι ήταν 12 ετών, και συνεχίστηκε μέχρι που έγινε 17 χρονών το 2024.

Ο άνδρας παρίστανε τον φιλάνθρωπο και σύμφωνα με όσα δήλωσε, έψαχνε να παντρευτεί μια γυναίκα για να δώσει σε εκείνη και τις κόρες της μια καλύτερη ζωή στην Ισπανία, οπότε παντρεύτηκε τη μητέρα του θύματος.

Όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, ο δράστης, χωρίς ποινικό μητρώο μέχρι πρότινος, ταξίδεψε το 2015 σε αφρικανική χώρα προκειμένου να υιοθετήσει ένα κορίτσι, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπος με γραφειοκρατικές διαδικασίες. Τελικά βρήκε τη μητέρα του κοριτσιού και της υποσχέθηκε μια καλύτερη ζωή στη Μαγιόρκα. Η γυναίκα αποδέχθηκε την πρότασή του, έκαναν εικονικό γάμο και μετακόμισε με την κόρη της μαζί του.

Το ζευγάρι χώρισε το 2019 και η μητέρα μετακόμισε σε δικό της διαμέρισμα, αλλά η 12χρονη κόρη της παρέμεινε με τον 49χρονο, με εκείνον να προβάλει τη δικαιολογία ότι έτσι «θα φρόντιζε καλύτερα το κορίτσι» και θα της ήταν πιο εύκολο να φέρει τις υπόλοιπες αδερφές της από την αφρικανική χώρα. Η μητέρα, έχοντας σε εκείνον εμπιστοσύνη, συμφώνησε.

Έτσι, ο άνδρας εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση για να υποδουλώσει σεξουαλικά το κοριτσάκι, τότε 12 ετών. «Την είχε πλήρως υπό έλεγχο και υποταγή ανά πάσα στιγμή και απείλησε να επιστρέψει αυτήν και τη μητέρα της στη χώρα καταγωγής τους. Επομένως, εκείνη αν και φοβήθηκε, υπάκουσε» μεταδίδουν τα τοπικά μέσα.










Μετά από πέντε χρόνια σεξουαλικής εκμετάλλευσης, η κοπέλα αποκάλυψε την κακοποίησή της όταν έμαθε ότι ο πατριός της άρχιζε τη διαδικασία για να φέρει τις αδερφές της. Αφού ενημέρωσε τη μητέρα της, εκείνη απευθύνθηκε στην οργάνωση «Hermanas Oblatas» που φροντίζει γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η οργάνωση κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία, που οδήγησε στη σύλληψη του 49χρονου.

Οι αστυνομικοί έψαξαν το σπίτι του, όπου βρήκαν αρκετούς σκληρούς δίσκους και USB με υλικό παιδικής πορνογραφίας που διένειμε ενώ εξετάζεται το αν ο 49χρονος είχε καταγράψει τους βιασμούς της 12χρονης και μοιραζόταν το υλικό με άλλους παιδεραστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου