Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Ιωάννα Τούνη: Τι λέει ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης για την αποκάλυψη του προσώπου που διέρρευσε το revenge porn

 «Έχει βουίξει ο τόπος ότι είναι κολλητούλα με τους δράστες», σημειώνει ο ίδιος
«Το όνομα που έδωσε η κυρία Τούνη χθες στη δημοσιότητα αν κάνετε μία απλή έρευνα στο διαδίκτυο δεν υπάρχει πουθενά, δεν υπάρχει ούτε μία αναζήτηση που να βγάζει αυτό το όνομα αλλά γενικά δεν υπάρχει», λέει ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης ο οποίος χθες μέσα από τον λογαριασμό του στα social media αμφισβήτησε τα λεγόμενα της Ιωάννας Τούνη λέγοντας ότι η «influencer βρήκε και φόρτωσε τη διαρροή στον απόλυτο ένοχο καθώς ο πραγματικός ένοχος την πλήρωσε αδρά και της έκλεισε το στόμα εξωδικαστικά όμορφα και ωραία». «Τώρα γιατί το επαναφέρει δεν ξέρω εγώ ένα πράγμα μπορώ να υποθέσω ότι η κυρία Τούνη για ακόμη μία φορά θέλει να τραβήξει τα βλέμματα από όλους εμάς που ψάχνουμε να βρούμε θέματα για την υπόθεση», πρόσθεσε μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Ο ίδιος της καταλογίζει μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «έχει βουίξει ο τόπος ότι είναι κολλητούλα με τους δράστες» και είπε στην πρωινή εκπομπή: «Είναι φίλη με όλους τους ανθρώπους που κατηγορούνται γι αυτό το πράγμα όπως και με τον κύριο που βγήκε και έκανε το ποστ και παραδέχτηκε ότι έχει κάνει το έγκλημα. Η κ. Τούνη έχει άμεση επαφή με όλους αυτούς μαζί και με το μαγαζί που ισχυρίζεται ότι είναι απλά υπάλληλος γιατί ξέρουμε ότι ο κύριος που έκανε την ανάρτηση είναι μέτοχος του μαγαζιου».







Η καταγγελία της Ιωάννας Τούνη

Στην υπόθεση της καταγγελίας βιασμού 24χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε η Ιωάννα Τούνη με μία σειρά από stories που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή influencer ανέφερε ότι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος δεν είχε καμία εμπλοκή στη δική της περίπτωση revenge porn. Μάλιστα προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα αναφέρεται ονομαστικά στον άνδρα που αποκάλυψε το δικό της βίντεο. Σύμφωνα με την ίδια ο άνδρας ονομάζεται Μάκης Κατμετζόγλου.






Για την φερόμενη εμπλοκή του Δημήτρη Φιντιρίκου στην υπόθεση της καταγγελίας βιασμού στη Θεσσαλονίκη η influencer υποστηρίζει ότι αυτός ήταν στο εξωτερικό μαζί με τη σύντροφό του και τη μητέρα του.

Σημειώνεται πως κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί στα social media ότι εκείνος ήταν που κρυβόταν πίσω από τη διαρροή του βίντεο με την Ιωάννα Τούνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου