Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του θανατηφόρου τροχαίου στα Χανιά -Ο 20χρονος ήταν σε άδεια από τον στρατό

Το όχημα ουσιαστικά δεν έστριψε ποτέ και έπεσε από ύψος 10-15 μέτρων, προσκρούοντας στην συνέχεια σε καλλιέργειες αβοκάντο που υπάρχουν στο σημείο -Δύο ακόμα τραυματίστηκαν Ακόμη ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα συγκλόνισε τη Κρήτη τα ξημερώματα της Κυριακής. Ενας 20χρονος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο που σημειώθηκε περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής στο Παμπιόλο του Δήμου Πλατανιά Χανιών. Σύμφωνα με το neakriti, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του o νεαρός.
Εκείνος, μαζί μαζί με την παρέα του, διασκέδαζε σε κατάστημα της περιοχής νωρίτερα το βράδυ του Σαββάτου, ενώ το ίδιο μέσο αναφέρει πως βρίσκονταν έξω με άδεια απολύσεως από τον στρατό και επρόκειτο να απολυθεί σε περίπου δυο εβδομάδες.
Οι άλλοι δυο νεαροί, ηλικίας 20 και 23 ετών που βρίσκονταν στο όχημα, τραυματίστηκαν ελαφρά και η ζωή τους δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.
Το όχημα ουσιαστικά δεν έστριψε ποτέ και έπεσε από ύψος 10-15 μέτρων, προσκρούοντας στην συνέχεια σε καλλιέργειες αβοκάντο που υπάρχουν στο σημείο.
Για τον απεγκλωβισμό του θύματος του τροχαίου επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, ενώ οι άλλοι δύο επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων με ασθενοφόρο του 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου