Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Βρέθηκε νεκρό 10χρονο αγόρι μέσα σε βαλίτσα

 Η σορός του παιδιού βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα πεταμένη στα σκουπίδια, ενώ το σώμα του έφερε τραύματα από μαχαίρι -Εξακολουθεί να αναζητείται η μητέρα του
Σοκαρισμένη είναι από χθες η Γαλλία, όταν βρέθηκε νεκρό μέσα σε βαλίτσα ένα παιδί, 10 ετών. Η σορός του παιδιού βρέθηκε πεταμένη σε κάδο απορριμάτων, μέσα σε μια βαλίτσα.



Οπως όλα δείχνουν μάλιστα, βασική ύποπτη για τη δολοφονία του είναι η μητέρα του. Η 33χρονη έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από την αστυνομία, ενώ ίχνη αίματος βρέθηκε μέσα στο σπίτι που διέμεναν στο Φεριέρ-αν-Μπρι στον νομό του Σεν-ε-Μαρν.




Η καταγγελία για την εξαφάνιση τόσο του 10χρονου όσο και της μητέρας του έγινε από τον πατέρα. Κατόπιν της καταγγελίες, ακολούθησε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής για την εύρεση αμφότερων. Εν τέλει αξιωματούχοι εντόπισαν τη βαλίτσα με το νεκρό παιδί, το οποίο έφερε πολλά τραύματα που πιθανότατα προκλήθηκαν από μαχαίρι. Αναμένεται να γίνει νεκροψία, ώστε να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια θανάτου του θύματος.

Η 33χρονη έφυγε από το σπίτι της χωρίς να πάρει πράγματα μαζί της και κρίνεται πως βρίσκεται σε «ευάλωτη» ψυχολογική κατάσταση. Οι γονείς του παιδιού είχαν ξεκινήσει τη διαδικασία διαζυγίου τους, αλλά εξακολουθούσαν να μένουν μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου