Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Βιαστής στο Λιντς της Βρετανίας κουβαλάει ανενόχλητος 24χρονη προτού την κακοποιήσει

 Φοράει ένα μακρύ, μαύρο παλτό, μαύρο παντελόνι, έχει ξυρισμένο κεφάλι και κινείται στους δρόμους του νυχτερινού Λιντς, στη βόρεια Αγγλία. Οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας στο κέντρο της βρετανικής πόλης. Πρόκειται για έναν 33χρονο άνδρα ο οποίος τα ξημερώματα 14ης Αυγούστου 2015 βίασε μία γυναίκα.
Το βίντεο όπου δείχνονται καρέ - καρέ οι κινήσεις του δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία την περίοδο που αναζητείτο για το έγκλημά του. Επτά χρόνια μετά ο 40χρονος σήμερα Όστιν Οσεϊγιαντ βρέθηκε ενώπιον του Κακουργοδικείου του Λιντς και ομολόγησε την ενοχή του τόσο για τον βιασμό της γυναίκας όσο και για την επίθεση εναντίον μίας άλλης γυναίκας λίγα χρόνια μετά.
Στο βίντεο φαίνονται οι συγκλονιστικές σκηνές όπου ο Οσεϊγιαντ χωρίς να τον εμποδίσει κανείς κουβαλάει ανενόχλητος το θύμα του στους δρόμους του Λιντς, λίγο πριν προχωρήσει στο βιασμό. Το περιστατικό είχε σημειωθεί σε έναν από τους πιο γνωστούς δρόμους του Λιντς, την οδό Μαρκ.

Τότε οι αρχές είχαν προχωρήσει στη δημοσιοποίηση του βίντεο σε μία προσπάθεια εντοπισμού αυτοπτών μαρτύρων με σκοπό τον εντοπισμό του βιαστή. Μέχρι και σήμερα τα στοιχεία της γυναίκας που έπεσε θύμα βιασμού δεν έχουν γίνει γνωστά.



Η κοπέλα που τότε ήταν 24 ετών δέχθηκε την επίθεση τη στιγμή που αναζητούσε ταξί. Ήταν ξημερώματα όταν την πλησίασε. Όπως φαίνεται στο βίντεο κάτι της είπε και στη συνέχεια αφού την άρπαξε τη μετέφερε μέχρι το σημείο όπου και την βίασε. Σημειώνεται πως οι κάμερες έχουν καταγράψει την ίδια ανδρική φιγούρα, λίγο νωρίτερα, σε ένα πάρκινγκ της αγγλικής πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου