Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Ξέσπασε ο Μεντβέντεφ μετά τον τελικό: «Το παιδί σταμάτησε να ονειρεύεται, θα είναι δύσκολο να συνεχίσω έτσι»

«Καυτές» ατάκες από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ μετά τον χαμένο τελικό του Australian Open - Αιχμές για τους θεατές αλλά και για την αντιμετώπιση που έχει συνολικά από το άθλημα «Φορτισμένος» συναισθηματικά εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον χαμένο τελικό του Australian Open ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.



Ο Ρώσος που είναι στο Νο2 κόσμου φυσικά δεν τα είχε με τον Ράφα Ναδά αλλά με τους θεατές που ήταν και στον τελικό εχθρικοί απέναντι του. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του τελικού ακούστηκε να βρίζει τους θεατές που βρέθηκαν στη Rod Laver Arena.




Στον αγώνα με τον Στέφανο Τσιτσιπά είχε κράξει τον διαιτητή για την συμπεριφορά του στο πρόσωπο του. Έχει πολλά παράπονα ο Ντανίλ και ξέσπασε...




«Σήμερα ήταν μια από τις στιγμές που το παιδί έπαψε να ονειρεύεται. Δεν θα πω γιατί. Από εδώ και στο εξής θα παίζω μόνο για τον εαυτό μου, για την οικογένειά μου, για να προσφέρω στην οικογένειά μου, για τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται και για όλους τους Ρώσους, γιατί νιώθω τη στήριξη. Θα πω αυτό: αν υπάρχει ένα τουρνουά σε σκληρή επιφάνεια στη Μόσχα πριν από το Roland Garros ή το Wimbledon, θα πάω εκεί ακόμα και αν χάσω το Wimbledon ή το Roland Garros. To παιδί σταμάτησε να ονειρεύεται. Το παιδί θα παίζει μόνο για τον εαυτό του. Αυτό είναι. Αυτή είναι η ιστορία μου, ευχαριστώ που με ακούσατε.





Πριν το σερβίς του Ράφα στο πέμπτο σετ, αν μιλούσε ένας και έλεγε Πάμε Ντανίλ, χιλιάδες έλεγαν "τσ, τσ, τσ". Αυτό τον ήχο. Πριν από το δικό μου σερβίς δεν το άκουγα. Είναι ασέβεια, απογοητευτικό. δεν είμαι σίγουρος ότι θα θέλω να παίξω μετά τα 30. Το παιδί δεν ονειρεύεται πια μετά από σήμερα. Θα είναι δύσκολο να συνεχίσω το τένις όταν είναι έτσι.



Αν μιλήσουμε για το τένις δεν είμαι τόσο απογοητευμένος. Ήταν ένα τεράστιο παιχνίδι. Σίγουρα κάποιες μικρές λεπτομέρειες σε κάποιους πόντους θα μπορούσα να έχω κάνει κάτι καλύτερο για να πάρω τη νίκη. Έτσι είναι το τένις, έτσι είναι η ζωή. Ο Ράφα έπαιξε απίστευτα. Μετά το 2-0 έλεγα όρμα πάνω του, στο πέμπτο σετ προσπαθούσα να τον κάνω να τρέξει. Ήταν απίστευτος. Ήταν τρομερά δυνατός. Ο τρόπος με τον οποίο έπαιξε ήταν τρομερός, αλλά όλοι ξέρουμε πώς μπορεί να παίξει», ανέφερε ο 25χρονος Ρώσος.

«Όταν άρχισα να ανεβαίνω στην κατάταξη, όταν μπήκα Top 20, Top 30, άρχισα να παίζω τον Ρότζερ, τον Νόβακ, τον Ράφα. Δύσκολα ματς, αλλά δεν είχα καταφέρει να τους νικήσω. Υπήρξαν συζητήσεις, όχι και τόσες τώρα, ότι η νέα γενιά πρέπει να πάει καλύτερα, ότι η νέα γενιά θα πρέπει να γίνει πιο δυνατή. Και πωρώθηκα, ας τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη. Φαίνεται ότι ο κόσμος έλεγε ψέματα γιατί κάθε φορά που έμπαινα στο γήπεδο για αυτά τα ματς, δεν υπήρχε πολύς κόσμος να θέλει να νικήσω», θα πει στη συνέχεια και θα τονίσει πως ίσως φταίει το γεγονός ότι είναι Ρώσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου