Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Λήστεψε σούπερ μάρκετ με σημείωμα και όπλο στον Βόλο

Τα βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ενός σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στον Βόλο εξετάζουν προσεκτικά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, αναζητώντας στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό του μεσήλικα που λήστεψε το υποκατάστημα το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο δράστης, ηλικίας περίπου 60 χρόνων, μπήκε στο σούπερ μάρκετ ως πελάτης φορώντας σκούφο στο κεφάλι και μάσκα, έβαλε στο καλάθι διάφορα προϊόντα και όταν έφτασε στο ταμείο έβγαλε από την τσέπη του ένα χαρτί που έγραφε «έχω όπλο» και το έδειξε στην ταμία. Εκείνη του είπε ψύχραιμα ότι πρέπει να ενημερώσει την υπεύθυνη και τότε ο δράστης άνοιξε το μπουφάν του, από το οποίο έβγαλε ένα πιστόλι με το οποίο απείλησε τις δυο γυναίκες.

Αφού άρπαξε περίπου 900 ευρώ από την ταμειακή μηχανή, βγήκε από το σούπερ μάρκετ και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Παρ' όλο που το κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο του Βόλου, κανείς δεν είδε προς τα πού κατευθύνθηκε ο ληστής, ενώ και οι αναζητήσεις της Αστυνομίας δεν απέδωσαν καρπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου