Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Revenge porn: Νέα υπόθεση με νεαρή να καταγγέλλει ότι ο πρώην σύντροφός της έστειλε βίντεο στο αγόρι της

Η 22χρονη κοπέλα καταγγέλλει ότι ο πρώην σύντροφός της έστειλε το βίντεο και σε άλλα άτομα – Αναγκάστηκε να αλλάξει πόλη και να έρθει δύο χρόνια στην Αθήνα - Νέα υπόθεση revenge porn αποκάλυψε μία νεαρή κοπέλα, που καταγγέλλει ότι ο πρώην σύντροφός της έστειλε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο αγόρι της και σε φίλους.
Σύμφωνα με τον Alpha, η 22χρονη υποστηρίζει ότι όταν ήταν 16 ετών, είχε σχέση με έναν 24χρονο, που στην πορεία άρχισε να γίνεται κακοποιητικός, με αποτέλεσμα να χωρίσουν.
Η έφτιαξε ξανά τη ζωή της. Ωστόσο, λίγους μήνες μετά, ο πρώην σύντροφός της αποφάσισε να την εκδικηθεί, στέλνοντας στο αγόρι της και σε άλλους κοινούς γνωστούς βίντεο με προσωπικές τους στιγμές. Η ίδια κλονίστηκε τόσο πολύ που άλλαξε πόλη και μετακόμισε στην Αθήνα για δύο χρόνια.

«Δεν του είχα στείλει κάποιο βίντεο. Ό,τι βγάλαμε είχε γίνει και με τη δική μου συναίνεση και από ό,τι έχει έρθει στα χέρια μου από άλλες συσκευές, υπάρχουν και άλλα βίντεο και φωτογραφίες που εγώ δε γνώριζα. Το έστειλε σε αρκετά άτομα, ήδη τρία με τέσσερα μου το έχουν παραδεχτεί», είπε η κοπέλα.

Το βίντεο έφτασε στα χέρια του τότε νέου αγαπημένου της, που τη βοήθησε καθώς της το έδωσε για να υποβάλλει μήνυση. «Στις 24/8 συγκεκριμένα, τότε που θα κλείναμε τρία χρόνια σχέσης με τον προηγούμενο, αποφάσισε να στείλει προσωπικές μας στιγμές σε άλλα άτομα και να φτάσει και στα χέρια της τότε σχέσης μου. Με αποτέλεσμα να χωρίσω, καταστράφηκαν τα πάντα γύρω μου, δεν ήξερα πώς να το πω στους δικούς μου» εξομολογήθηκε η 22χρονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου