Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Ήθελε την πίτα ολόκληρη (σκάφος) και τον σκύλο χορτάτο (να μην πληρώνει τέλη)

Ήθελε την πίτα ολόκληρη (σκάφος) και τον σκύλο χορτάτο (να μην πληρώνει τέλη)
Άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν το ερασιτεχνικό σκάφος του που είχε δηλωθεί σε ακινησία να πλέει στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Μαλίων - Τον είχαν πιάσει πάλι πριν από 15 ημέρες
Δεν βάζει μυαλό ο 46χρονος ιδιοκτήτης ενός σκάφους που είχε υποβάλλει δήλωση ακινησίας του στην αρμόδια λιμενική αρχή της Χερσονήσου για να αποφύγει την φορολόγηση. Παρ’ όλο που συνελήφθη πριν από 15 ημέρες επειδή το ναύλωνε κανονικά, εξακολούθησε να το κινεί!




Ο 46χρονος συνελήφθη για δεύτερη φορά το βράδυ της Πέμπτης, όταν άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν το ερασιτεχνικό σκάφος του να πλέει στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Μαλίων με τον ίδιο ως κυβερνήτη. Έτσι, συνελήφθη πάλι και του επιβλήθηκαν ξανά διοικητικές κυρώσεις, ενώ παραπέμφθηκε και στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβίαση της δήλωσης ακινησίας.

Η προηγούμενη φορά που είχε συλληφθεί ο 46χρονος, ήταν στις 23 Μαρτίου όταν άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου και του τοπικού τμήματος εντόπισαν το σκάφος να καταπλέει στο λιμάνι των Μαλίων με τέσσερις επιβάτες. Κατά τον έλεγχο που έκαναν, βρήκαν πέντε φορητές συσκευές κατάδυσης και τέσσερα ψαροντούφεκα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου