Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Απρίλης μήνας και... χιονίζει σε Καλάβρυτα και Κεφαλλονιά

Απρίλης μήνας και... χιονίζει σε Καλάβρυτα και Κεφαλλονιά
Σύμφωνα με την ΕΜΥ από το βράδυ προβλέπεται σταδιακή βελτίωση αρχικά από τη Δυτική Ελλάδα με τη θερμοκρασία την Κυριακή να παρουσιάζει σταδιακή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές
Οι μετεωρολόγοι είχαν προβλέψει ότι ο καιρός θα ήταν αυτό το Σαββατοκύριακο χειμωνιάτικος. Και έπεσαν διάνα.




Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sinidisi.gr, στα Καλάβρυτα αυτή την ώρα χιονίζει! Τι κι αν πλησιάζουμε στο τέλος του Απριλίου. Τις φωτογραφίες ανέβασε στο προφίλ του στο facebook ο κ.Γιώργος Μπέσκος.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες υπάρχει πιθανότητα τοπικά να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις, προβλέπει για τα νότια της χώρας η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) για σήμερα Σάββατο 22 Απριλίου, με έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης που εξέδωσε.





Από την πρόσκαιρη επιδείνωση αναλυτικότερα θα επηρεαστούν η Πελοπόννησος, η Κρήτη, οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν η Ανατολική Στερεά.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ από το βράδυ προβλέπεται σταδιακή βελτίωση αρχικά από τη Δυτική Ελλάδα με τη θερμοκρασία την Κυριακή να παρουσιάζει σταδιακή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.





Χιόνια και στην Κεφαλλονιά

Ήταν γύρω στις 12 το μεσημέρι όταν ένα κύμα χιονιού πέρασε πάνω απο τη βόρειο Κεφαλονιά για να καταλήξει στην κορυφή του Αίνου. Μήνας Απρίλιος έτους 2017 ο Αίνος για άλλη μια φορά γράφει ιστορία! Οι φωτογραφίες από το www.kefaloniapress.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου