Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ημέρα χαράς για τη Βίκυ Σταμάτη - Εμφανίστηκε με γυαλιά... καρδούλες

Ημέρα χαράς για τη Βίκυ Σταμάτη - Εμφανίστηκε με γυαλιά... καρδούλες
Μετά την είδηση ότι βρέθηκαν τα χρήματα για την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου -Αποκαλύπτει τι είπε σήμερα στο παιδί της για την επιστροφή του πατέρα του στο σπίτι
Χαμογελαστή μετά από πολύ καιρό εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες σήμερα η Βίκυ Σταμάτη, μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση του συζύγου της που θα τον οδηγήσουν άμεσα εκτός φυλακής.




Με το ηθικό της αναπτερωμένο, αφού σήμερα  έγινε γνωστό πως βρέθηκε το ποσό των 200.000 ευρώ της εγγύησης από δωρεές φίλων του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Βίκυ Σταμάτη δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες σχετικά με την αποφυλάκιση του σύζυγου της: «Ελπίζω μέσα στη μέρα να έρθει ο Άκης και να ξεπεραστεί μια μικρή νομική εμπλοκή. Ήταν ένας αγώνας που κατακτήθηκε».



Η ίδια αποκάλυψε σε δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από το σπίτι της πως σήμερα, όταν πήγε να πάρει τον γιο της από το σχολείο, του ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα λέγοντας: «Αγάπη μου, ψυχή μου, σήμερα έρχεται ο μπαμπάς στο σπίτι».



Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι, παρά τις προσπάθειες των συνηγόρων υπεράσπισής του κ. Τσοχατζόπουλου, δεν ολοκληρώθηκαν τελικά οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την αποφυλάκιση του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου