Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Νάιτζελ Φάρατζ: Ποζάρει αγκαλιά με έναν... τόνο και προκαλεί την οργή των Ιταλών!

Νάιτζελ Φάρατζ: Ποζάρει αγκαλιά με έναν... τόνο και προκαλεί την οργή των Ιταλών!
Βγήκε για ψάρεμα στην Αδριατική, αν και αυτήν την περίοδο απαγορεύεται η αλιεία τόνου! Την μία με τις... ερωτικές του περιπέτειες στον αέρα, την άλλη με το...
παράνομο ψάρεμα, ο Νάιτζελ Φάρατζ φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο να απασχολεί την επικαιρότητα, ακόμα και όταν ασχολείται με ζητήματα που δεν άπτονται της πολιτικής.




Αυτή τη φορά, λοιπόν, είναι τα ιταλικά ΜΜΕ που ασχολούνται μαζί του, καθώς ο Βρετανός ευρωσκεπτικιστής πολιτικός ποζάρει όλο καμάρι στο Facebook, αγκαλιά με έναν... τόνο, που μόλις έχει ψαρέψει στην Αδριατική, όπως ο ίδιος δηλώνει, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος, ο ιταλικός Τύπος τον κατηγορεί ότι προφανώς έχει «παραπλανηθεί» από τις συνέπειες του Brexit και αγνοεί την εγκυρότητα των κανόνων της ΕΕ, σύμφωνα με τους οποίους, την περίοδο αυτή απαγορεύεται η αλιεία τόνου.

Αναφέρει μάλιστα και την περίπτωση ενός Ιταλού ψαρά, ο οποίος δεν είχε την ίδια τύχη με τον Βρετανό πολιτικό. Ο εν λόγω ψαράς πιάστηκε από το λιμεναρχείο της Σαβόνα, καθώς είχε αλιεύσει τόνο, αν και απαγορεύεται αυτήν την περίοδο.

Ο «άσημος» ψαράς αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ, ενώ δεν είχε ούτε την ευκαιρία να... παρηγορηθεί με μία φωτογραφία του στο Facebook, όπως ο Φάρατζ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου