Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Ήρθε η «έξυπνη» βαλίτσα που κινείται... μόνη της!

Ήρθε η «έξυπνη» βαλίτσα που κινείται... μόνη της!
Η βαλίτσα που αναμένεται να φέρει την επανάσταση στον κόσμο των αποσκευών, είναι γεγονός.
Ο λόγος για το νέο δημιούργημα της εταιρείας «Travelmate», την hands-free βαλίτσα, την οποία δεν χρειάζεται να τη μεταφέρετε οι ίδιοι, καθώς κινείται μόνη της δίπλα σας!




Η Travelmate είναι μια πλήρως αυτόνομη ρομποτική βαλίτσα, η οποία συνδέεται με το smartphone σας και σας ακολουθεί όπου και αν πηγαίνετε, μέσω τεχνολογίας GPS/4G LTE και με ταχύτητα η οποία αγγίζει ακόμα και τα 10 χλμ/ώρα.

Κατασκευασμένη από ισχυρό πολυκαρβονικό πλαστικό, με κομψό και πρακτικό σχήμα, έρχεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη, διαθέτει δύο θύρες USB 3.0 για να φορτίζει αλλά και να φορτίζεται, καθώς και μεγάλη μπαταρία λιθίου, η αυτονομία της οποίας αγγίζει ακόμα και τις 4 ώρες όταν είναι ρυθμισμένη για πλήρη αυτονομία ή τις 100 ώρες, όταν χρησιμοποιείται ως παραδοσιακή βαλίτσα.

Στο επάνω μέρος της αλλά και περιμετρικά υπάρχει μία πολύχρωμη LED ταινία φωτισμού, για να γίνεται ευκολότερα αντιληπτή η παρουσία της, καθώς και ένα ηχείο, το οποίο προειδοποιεί τον κάτοχο της για τυχόν εμπόδια στην πορεία.
Διαθέτει ειδική βάση για φωτογραφική μηχανή ή κάμερα 360 μοιρών, μαγνητική κλειδαριά η οποία ενεργοποιείται με το δακτυλικό αποτύπωμα του ιδιοκτήτη, ειδική λαβή που μπορεί να την μετατρέψετε σε φορητό γραφείο ή τραπεζάκι και τέλος, είναι πλήρως συμβατή με τα πρότυπα καμπίνας (TSA) των αεροσκαφών.

Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία στο Indiegogo, από $399 για το μικρότερο μέγεθος, $495 δολάρια για το μεσαίο και $595 για το μεγάλο, ενώ η παράδοση των πρώτων βαλιτσών θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου