Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Θα πληρώσει 100 εκατ. δολάρια για το sex tape του Hulk Hogan με την γυναίκα του φίλου του

Στα δικαστήρια η Gawker Media μετά από μήνυση του επαγγελματία παλαιστή, Hulk Hogan,
με τον ιδιοκτήτη της




εταιρείας να κινδυνεύει να πληρώσει έως και 100 εκατ. δολάρια, για την δημοσίευση sex tape. Σύμφωνα με την Capital New York, ο Hogan απαιτεί 100 εκατ. δολάρια για τις ερωτικές σκηνές του ιδίου με την Heather Clem, πρώην γυναίκα του καλύτερού του φίλου , Bubba the Love Sponge, διάσημου ραδιοφωνικού παραγωγού.



Ο Nick Denton στις αρχές του μήνα ανακοίνωση στο προσωπικό του ότι δεν διαθέτει εκατοντάδες εκατομμύρια για να μπορέσει να πληρώσει το πόσο των 100 εκατ., αφού έχει λιγότερα χρήματα από όσα νομίζουν ότι διαθέτει.



"Αν και είμαστε σε ένα επιχειρηματικών περιβάλλον που κρύβει κινδύνους και νομικό ρίσκο, η εταιρεία θα χρειαστεί κάποιον με πιο... βαθιές τσέπες για να παραμείνει βιώσιμη και λειτουργική", τόνισε.



Ο ιδρυτής της Gawker ανέφερε στον Business Insider πως δεν είναι απίθανο η νομική αυτή διαφορά να βυθίσει την εταιρεία του.

Η υπόθεση του θα εκδικαστεί στις 6 Ιουλίου.



Οι δημοσιογράφοι είναι ο σύνδεσμος των ανθρώπων με τους διάσημους. Η ιστορία είναι ένα πραγματικό γεγονός, για το οποίο ο ίδιος ο Hogan έχει μιλήσει", υποστήριξε σε άλλο του άρθρο ο Denton.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου