Σάββατο 23 Μαΐου 2015

iOS 9: Έρχεται το πολυπόθητο Split-Screen Multitasking στα iPad;

iOS 9: Έρχεται το πολυπόθητο Split-Screen Multitasking στα iPad;
Πέρσι ακούγαμε συνεχώς φήμες ότι η Apple με το iOS 8 θα φέρει το split-screen multitasking στα iPad. Δεδομένης της μεγάλης οθόνης που έχουν τα iPad, η προσθήκη ενός τέτοιου
χαρακτηριστικού θα ήταν αναμενόμενη. Τελικά όμως κάτι τέτοιο δεν το είδαμε, ίσως επειδή η Apple μπορεί να μην ήταν έτοιμη.




Σύμφωνα με νέες αναφορές από το 9to5Mac, το νέο feature είναι πλέον έτοιμο και η Apple θα εισάγει το Split-Screen Multitasking στο iOS 9. Το WWDC 2015 θα πραγματοποιηθεί αρχές Ιουνίου, η Apple θα δώσει τις πρώτες πληροφορίες για το iOS 9 ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που θα κάνουν το ντεμπούτο τους είναι το split-screen multitasking, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές.
Η λειτουργία του θα είναι όμοια με άλλα split-screen multitasking features που έχουμε δει σε άλλες συσκευές, ουσιαστικά οι χρήστες μπορούν να τρέχουν apps δίπλα δίπλα και να λειτουργούν ταυτόχρονα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν τα apps να τρέχουν στα 1/2, 1/3 ή 2/3 views, ανάλογα με την εφαρμογή που έχουν ανοίξει.
Προς το παρόν παραμένουμε σε επίπεδο διαρροών και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι θα ανακοινώσει η Apple.

Techblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου