Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Ισχυροί άνεμοι και πολλές συμμετοχές στους αγώνες Τριάθλου στο Σχινιά

Στον Σχινιά άνοιξε η καινούρια αγωνιστική περίοδος για τη διοργανώτρια Transition Sports την Κυριακή 10 Μαΐου, με τους δύο αγώνες τριάθλου, έναν Sprint για τους μεγάλους και
έναν μικρότερων αποστάσεων για τα παιδιά (Kids Triathlon).





Η ανταπόκριση των αθλητών και αθλητριών και σε αυτή την τριαθλητική διοργάνωση ήταν μεγάλη -με τις συμμετοχές να φτάνουν τις 300 στο σύνολο- κάτι που δείχνει το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των αθλητών για αυτό το τόσο ιδιαίτερο, αλλά και απαιτητικό άθλημα.

Οι καιρικές συνθήκες, και πιο συγκεκριμένα ο πολύ δυνατός άνεμος, δυσκόλεψαν την προσπάθεια των συμμετεχόντων, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του ποδηλατικού σκέλους.

Στους άντρες πρώτοι τερμάτισαν οι Γιώργος Δανιήλ, Σπύρος Γκοτζιάς και Αλέξανδρος Σακελλαρίου, με χρόνο 01:08:09, 01:09:00 και 01:10:51 αντίστοιχα, ενώ στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Ντενίζ Δημάκη με χρόνο 01:15:57, δεύτερη η Κωνσταντίνα Ζυμβρακάκη με 01:19:55 και τρίτη η Ευγενία Μπουλμέτη με συνολικό χρόνο 01:20:42.

Οι περίπου 40 μικροί τριαθλητές και τριαθλήτριες έκλεψαν φυσικά την παράσταση με τη ζωντάνια, τη δυναμικότητά τους και τα λιλιπούτεια ποδήλατα κάποιων, που κατάφεραν να ολοκληρώσουν την απόσταση παρά τους ισχυρούς ανέμους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώwww.sportevent.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου