Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Ζευγάρι ληστών εντοπίστηκε με κλεμμένη μηχανή

Συνελήφθησαν ένας 25χρονος και μια 30χρονη που κατά τη διάρκεια της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι είχαν κάνει…
«τόπι» στο ξύλο δυο νεαρούς για να τους ληστέψουν.Δυο 24ωρα κράτησαν οι βόλτες ενός ζευγαριού κακοποιών με τη μοτοσικλέτα που είχαν κλέψει από την πόλη της Κέρκυρας. Όταν συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, εξιχνιάστηκε και μια ληστεία που είχαν διαπράξει.




Οι αστυνομικοί συνέλαβαν αρχικά τον 25χρονο Έλληνα που οδηγούσε την κλεμμένη μοτοσικλέτα και αμέσως μετά την 30χρονη συνεργό του, που είχε μόλις αφήσει σε άλλο σημείο. Και οι δυο οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, όπου κατά τη διάρκεια της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι είχαν κάνει… «τόπι» στο ξύλο δυο νεαρούς για να τους ληστέψουν.

Και οι δυο είχαν χτυπήσει με γροθιές έναν 29χρονο και έναν 27χρονο για να αρπάξουν από τον πρώτο το κινητό του τηλέφωνο, που βρέθηκε πάνω στον 25χρονο και επιστράφηκε στο θύμα! Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για κλοπή και ληστεία κατά συναυτουργία.

*** Κάθε βράδυ έκλεβαν και ένα μηχανάκι για να κάνουν τις βόλτες τους δυο πιτσιρικάδες που συνελήφθησαν στο Κιλκίς. Οι άνδρες της τοπικής Ασφάλειας τσάκωσαν τους ανήλικους ηλικίας 15 και 16 χρόνων να επιβαίνουν στο μοτοποδήλατο που είχαν κλέψει την Τρίτη έξω από το σπίτι ενός 43χρονου αλλοδαπού.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι και τη Δευτέρα είχαν κλέψει το μοτοποδήλατο ενός 47χρονου, το οποίο εγκατέλειψαν λίγο αργότερα. Με τη δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ενώ και οι γονείς τους κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία τους.

Μάνος Τσαγκαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου