Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Let's Do It … Ραφήνα και Πικέρμι (φωτό)

Όλη η Ραφήνα και το Πικέρμι βγήκαν στους δρόμους και στις παραλίες στα πλαίσια των δράσεων εθελοντικού καθαρισμού της Ελλάδας,
για να εφαρμόσουν στην πράξη το σύνθημα του οργανισμού Let's Do It Greece. Το irafina.gr ήταν παντού! Στην πλαζ της Ραφήνας με τον κ. Κυριάκο Κόκκινο και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων, ο οποίος σε συνεργασία με το Δήμο και το ΔΟΠΑΠ Ραφήνας -Πικερμίου, τον Οργανισμό Λιμένος και το Λιμεναρχείο Ραφήνας, προέβη σε υποβρύχιο καθαρισμό της κεντρικής παραλίας της Ραφήνας (δεξιά από το λιμάνι).




Εκτός από τον υποβρύχιο καθαρισμό, που έκαναν εκπαιδευμένοι βατραχάνθρωποι, όλοι οι υπόλοιποι συνέβαλαν στον καθαρισμό της παραλίας, αποδεικνύοντας ότι η ποιότητα ζωής είναι ζήτημα απόφασης, ευθύνης και συμμετοχής όλων μας.
batraxantropoi2

Στην πλαζ ήταν μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ραφήνας, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού , ο Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας –Πικερμίου με την Ολυμπιονίκη Φανή Ψαθά, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Νηρέα στις Μαρίκες και στο Πικέρμι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πικερμίου.

gymnasio rafinas


mikra rythmikis

palaistikos

soma-odigismou

marikes

politistikos pikermi

Κοντά σε αυτήν την προσπάθειά τους ήταν από νωρίς ο Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης, ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής,η Αντιδήμαρχος Δήμητρα Τσεβά, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας, ο οποίος είχε… διακτινιστεί μεταξύ Ραφήνας και Πικερμίου, ο Σάββας Αραπκιλής, ο Άρης Μπουράνης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας κ. Ορκόπουλος και πολλοί δημότες που εθελοντικά βοήθησαν κι αυτοί στον καθαρισμό.

pistikidis nautoproskopoi

pistikidis tseba orkopoulos

soma odigismou dimos

Να αναφέρουμε ότι στην Παραλία Ραφήνας βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ήρθε από τα Σπάτα για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση που υπήρχε ανάγκη.

ekab mpouranis


www.irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου