Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Πακιστανός με κλοπιμαία παρίστανε τον… Αφγανό!

Είχε εκδώσει δελτίο ταυτότητας με ψεύτικα στοιχεία.«Φουλ» της… παρανομίας βρήκαν οι άνδρες της Ασφαλείας Χαλκίδας σε έναν 42χρονο Πακιστανό που του έκαναν έλεγχο έξω από το σπίτι του στο Βασιλικό Ευβοίας! Κατ’ αρχήν, το δελτίο αιτήσαντος ασύλου με τη φωτογραφία του και στοιχεία Αφγανού που τους έδειξε, αποδείχθηκε πλαστό και στην κατοχή του βρέθηκε το πραγματικό του διαβατήριο.

Ο 42χρονος ομολόγησε ότι είχε καταφέρει να εκδώσει το δελτίο με ψεύτικα στοιχεία για να εξασφαλίσει άδεια παραμονής στη χώρα Αλλά δεν ήταν αυτό το μόνο που δεν πήγαινε καλά με τον αλλοδαπό… Η μοτοσικλέτα στην οποία ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί όταν τον τσάκωσαν οι αστυνομικοί, είχε αλλοιωμένο αριθμό πλαισίου και διαπιστώθηκε ότι την είχε κλέψει από την
περιοχή πριν από τέσσερις μήνες.

Ακόμη, είχε στην κατοχή του μία πινακίδα κυκλοφορίας για την οποία είχε δηλωθεί απώλεια στην Ασφάλεια Καλλιθέας το Μάιο του 2008, καθώς και ένα γυναικείο ρολόι που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκε στα χέρια του και εκτιμάται ότι είναι κλεμμένο! Τέλος, είχε και επτά λαθραία πακέτα τσιγάρων τα οποία κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Χαλκίδας!

Όλα αυτά, στοίχισαν στον 42χρονο Πακιστανό μια «βαριά» δικογραφία για πλαστογραφία, κλοπή, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, παράβαση του τελωνειακού κώδικα και του νόμου περί αλλοδαπών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου