Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Με σεβασμό στους πολίτες και το περιβάλλον η προεκλογική καμπάνια των ΠΟΛΙΤΩΝ

Με σεβασμό στους πολίτες και το περιβάλλον η προεκλογική καμπάνια των ΠΟΛΙΤΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
29 Απριλίου 2014
Την πρώτη συνάντηση των εκπροσώπων όλων των δημοτικών παρατάξεων που θα διεκδικήσουν την ψήφο των κατοίκων του Δήμου Μαραθώνα στις αυτοδιοικητικές εκλογές
της 18ης Μαΐου, παρακολούθησε ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος έδωσε το παρών στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αντικείμενο της πρώτης συζήτησης αποτέλεσε ο καθορισμός των κανόνων που θα τηρηθούν κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων της προεκλογικής περιόδου.
Οι «Πολίτες» εκπροσωπήθηκαν στη συνάντηση από το διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Ηλία Ψινάκη, κ. Σταύρο Κωστάκη, ενώ στη σύσκεψη παρευρέθηκαν επίσης οι στενοί συνεργάτες του υποψήφιου Δημάρχου Μαραθώνα.
Με σεβασμό στους πολίτες και το περιβάλλον η προεκλογική καμπάνια των ΠΟΛΙΤΩΝ
Ο Ηλίας Ψινάκης παρακολούθησε τη συνάντηση από τις θέσεις του ακροατηρίου και απευθυνόμενος στους εκπροσώπους όλων των συνδυασμών διευκρίνισε τους λόγους της παρουσίας του: «Ο λόγος που βρέθηκα σήμερα εδώ είναι για να ευχηθώ σε όλους σας καλή επιτυχία και να σας ενημερώσω ότι πρόθεσή του συνδυασμού μας είναι να τηρήσει ακριβώς όσα προβλέπει ο εκλογικός νόμος, σε ό,τι αφορά την προεκλογική μας παρουσία σε δημόσιους χώρους».
Ο κ. Σταύρος Κωστάκης από την πλευρά του, συμφώνησε απόλυτα με την τοποθέτηση του αντιδημάρχου κ. Θανάση Ζέρβα για τήρηση του νόμου που προβλέπει απαγόρευση οποιασδήποτε μορφής ρύπανσης του περιβάλλοντος.
«Ως συνδυασμός επιθυμούμε τη διεξαγωγή μιας προεκλογικής περιόδου με απόλυτο σεβασμό στους συμπολίτες μας και στο περιβάλλον. Δε θα δημιουργήσουμε κανένα εκλογικό κέντρο, δε θα κρεμάσουμε κανένα αεροπανό και δε θα υπάρξει κανενός είδους αφισοκόλληση. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι έξι θέσεις σε κεντρικά σημεία του Γραμματικού, του Βαρνάβα, του Μαραθώνα και της Νέας Μάκρης για να τοποθετήσουμε εκλογικά περίπτερα με βάση τις προδιαγραφές που ορίζονται από τις κείμενες διατάξεις του εκλογικού νόμου. Δεσμευόμαστε μάλιστα ότι δε θα επιβαρύνουμε κανέναν με οποιασδήποτε μορφής ηχορύπανση, καθώς στα περίπτερα μας δε θα υπάρχουν μεγαφωνικές εγκαταστάσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος των «Πολιτών».

1 σχόλιο:

  1. The only dissimilarity is that extended aeration
    requires longer hydraulic and solid residence during the process.
    Following the publicity on the market several "no waste water concept" of product analysis, the purpose of this paper is based grind through the media,
    Bibi Whose water is a real no-no water, whose skillful and who better able to withstand
    the test of the market, even invites manufacturers,
    distributors and consumers understand the essence
    of the problem, do not do taken for a ride, do not waste your money.
    Water is one of our most if not the most precious commodity that we have.



    My web page; qcjatc.com ()

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου