Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Θάνατος 24χρονου στη Ραφήνα

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή “ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ” Μαραθώνα Αττικής, 24χρονος αλλοδαπός...Ο ανωτέρω, ο οποίος είχε μεταβεί πρωινές ώρες χθες στην εν λόγω περιοχή για διενέργεια ερασιτεχνικής αλιείας, περισυλλέχθηκε από βραχώδη ακτή με τη συνδρομή του Τ/Χ “ΑΝΕΜΟΣ ΙΙΙ” Τ.Ρ. 981, στο οποίο επέβαινε και στέλεχος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας.
Ο 24χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “ΛΑΪΚΟ” όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας. 
 

1 σχόλιο:

  1. Το Λιμεναρχείο Ραφήνας δεν είναι υποχρεωμένο να στείλει σε τέτοιες περιπτώσεις σκάφος για την ανεύρεση και περισυλλογή του πτώματος;Τι δουλειά είχε ο ιδιώτης να παρευρεθεί οικειοθελώς στο συμβάν και το Λιμενικό να στείλει......οδικώς....το πλήρωμά του;Το ασθενοφόρο που ήρθε στην περιοχή,γιατί δεν περισυνέλεξε το πτώμα στον ειδικό σάκο,αλλά προτιμήθηκε ένα απλό σεντόνι που κάποιος ιδιώτης και πάλι παραχώρησε;ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου