Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Αισιόδοξη για το αποτέλεσμα η Ντελάκη στα Σπάτα

Με μεγάλη επιτυχία, κέφι και αισιοδοξία, οι φίλοι της Δημοτικής Ριζοσπαστικής Ανανέωσης Σπάτων – Αρτέμιδας, πραγματοποίησαν συνεστίαση σε τοπική ταβέρνα...

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε και ευχαρίστησε για τη συμμετοχή, η υποψήφια δήμαρχος Λία Ντελάκη, η οποία δήλωσε αισιόδοξη για την ανατροπή στο δήμο Σπάτων – Αρτέμιδας.

"Δεν χρωστάμε σε κανένα", τόνισε η Λ. Ντελάκη, "δεν ερχόμαστε από το πουθενά ως μια ακόμη υποψηφιότητα και είμαστε η μόνη δημοτική παράταξη η οποία ανέδειξε υποψήφιο δήμαρχο μέσα από συλλογικές δημοκρατικές διαδικασίες.

Έχουμε άποψη για το μέγεθος και τη φύση των προβλημάτων του Δήμου, είπε, και «δεν παριστάνουμε ενόψει των εκλογών τους δήθεν «ανεξάρτητους», όπως έχουμε άποψη και για το πώς θα αναδειχθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των δυο πόλεων και τι είδους ανάπτυξη θα πρέπει να δρομολογήσει μια νέα Δημοτική Αρχή»."

Τέλος κάλεσε τα μέλη και τους φίλους της Δημοτικής Ριζοσπαστικής Ανανέωσης να απευθυνθούν σε όλους τους δημότες οι οποίοι αναζητούν λύσεις στα προβλήματα των δυο πόλεων και την ανατροπή στο Δήμο, την Περιφέρεια και τη χώρα.

Στη συνεστίαση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας καθώς και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, γνωστός ηθοποιός, Πάνος Σκουρολιάκος.

newsta.gr

2 σχόλια:

  1. καλα...τρεξε την επομενη κυριακη να κρυφτεισ πισω απον τον αορατο δημαρχο ,και κρεμασε ολο το συριζα,και κανε το ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΨΥΘΙΡΙΖΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λες γλυκειά μου δε χρωστάς! Ο απερχόμενος τζάμπα σου έδινε την αμοιβή του συμβούλου ενω εσύ πατούσες στη χάση και στη φέξη? Αχάριστη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου