Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ερχονται 200 προσλήψεις στην Εθνική Τράπεζα

 
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι μέχρι 30 ετών.Και 200 θέσεις πρακτικήςΔιαγωνισμό πρόσληψης τουλάχιστον 200 νέων πτυχιούχων προγραμματίζει η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ τον Μάιο αναμένεται η ανακοίνωση για την έναρξη της διαδικασίας επιλογής επιπλέον 200 υποτρόφων του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, οι οποίοι θα εργαστούν για δύο χρόνια στην τράπεζα υπό το καθεστώς πρακτικής άσκησης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Έθνος», ήδη διοικητικά στελέχη της ΕΤΕ ήρθαν σε επαφή με την ηγεσία του ΑΣΕΠ, ζητώντας τη συνδρομή του στη διαδικασία του γραπτού διαγωνισμού που θα διεξαχθεί μετά το καλοκαίρι.

Αν και ο αριθμός των νέων προσλήψεων δεν έχει καθοριστεί (πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανέλθει στα 200 άτομα), η τράπεζα αναμένεται να θέσει όριο ηλικίας και θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι μέχρι 30 ετών, καθώς η Τράπεζα θέλει να ανανεώσει τι ανθρώπινοι δυναμικό της.

Σε επίπεδο πτυχίων, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει σπουδές στις επιστήμες της Οικονομίας ή της Διοίκησης ενώ σίγουρη θεωρείται η θέσπιση του κριτηρίου της εντοπιότητας για τις θέσεις των υποκαταστημάτων της περιφέρειας. Θα πρέπει δηλαδή να είναι κάτοικοι των Νομών ή των Νήσων που έχουν προκηρυχθεί οι θέσεις επιλογής τους.

Όσον αφορά τους 200 υποτρόφους του ΙΚΥ, θα προέρχονται από οικονομικές και άλλες ειδικότητες και υπολογίζεται ότι οι 150 θα απασχοληθούν στα υποκαταστήματα της Αθήνας και οι υπόλοιποι 50 σε αυτά της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου