Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Πυροβόλησε πισώπλατα τον συγχωριανό του

Στη συνέχεια παραδόθηκε στις Αρχές.Το μεσημέρι της Κυριακής, ο 31χρονος δράστης είχε ανοίξει πυρ με κυνηγετικό όπλο εναντίον του 53χρονου με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά Περίμενε να περάσει το αυτόφωρο για να παραδοθεί, ένας νεαρός που πυροβόλησε εν ψυχρώ πισώπλατα έναν συγχωριανό του με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές σε έναν οικισμό στους Παξούς, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Ωστόσο, δεν απέφυγε τη σύλληψη.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο 31χρονος δράστης είχε ανοίξει πυρ με κυνηγετικό όπλο εναντίον του 53χρονου με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στο πίσω μέρος του σώματός του. Στη συνέχεια, είχε τραπεί σε φυγή, ενώ το θύμα κατέφυγε στο Κέντρο Υγείας Παξών όπου οι γιατροί του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Παρά τις έρευνες των ανδρών του αστυνομικού τμήματος του νησιού, ο δράστης δεν εντοπίστηκε. Όμως, το μεσημέρι της Δευτέρας παρουσιάστηκε οικειοθελώς στο τμήμα και παραδόθηκε. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου