Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ-ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ!!!

Σήμερα το πρωί κάνοντας μια βόλτα στην παράλια του Δήμου μας για να χαλαρώσω και να σκεφτώ ποσά πράγματα πρέπει να αλλάξουν για το καλό του δήμου μας, άκουσα ένα
ψίθυρο στα αυτιά μου…
Γυρνώ και δεν ήταν κάνεις!!
Συνέχισα να περπατώ και ξανά μετά από λίγο, αλλά αυτή την φορά πιο δυνατά, αλλά παράλληλα και κοροϊδευτικά, σαν κάποιος να με χλεύαζε!!
ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ που μου μίλαγε…. λέγοντας μου κύριε υποψ. Δημ. Σύμβουλε, δεν αφήνετε όλοι σας τις σκέψεις, τις ιδέες, και τα μεγαλόπνοα σχεδία, και αυτή την ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΙΟΥ μιας που πλησιάζει η ώρα που θα ξεκινάτε και τα μπάνια σας, αντί να
πατέ να πιείτε καφέ, η να μοιράζετε κάρτες και έντυπα σε σπίτια, ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ και να με καθαρίσετε!!!!?????? για να αποδείξετε και το ενδιαφέρον σας για μένα!!
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ,ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΜΑΣ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ 250 ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΓΙΓΑΣ (1 ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΝΑ 2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 400 ΝΕΡΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ 50 ΚΙΛΑ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ!!

*ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ….ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ…ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ!!

8 σχόλια:

  1. Γιαννάτος Σωτήρης30 Απριλίου 2014 στις 4:28 μ.μ.

    Νίκο, επικροτώ την πρωτοβουλία σου, να μας γίνει όμως συνήθεια για όλο τον χρόνο και όχι μόνο το καλοκαίρι. Το έχει ανάγκη η παραλία. Της ζητώ "συγγνώμη", γιατί θα απουσιάζω αυτή τη φορά. ΄Εχω αναλάβει την υποχρέωση να καλύψω ιατρικά, Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Μαΐου, σχολικούς αγώνες μπάσκετ, που γίνονται στο κλειστό γήπεδο Σπάτων, από τις 9 το πρωΐ μέχρι το μεσημέρι. Την επόμενη φορά μαζί σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωτηρη μου δεν ειναι δικη μου πρωτοβουλια!
    ειναι το θελημα καθε απλου πολιτη αυτου του τοπου!ευχαριστω οπως και να χει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή τώρα είδα πως είστε υποψήφιος, αλλά όχι στο Δήμο Μαραθώνα...για ποια παραλία μιλάτε? θα πήγαινα την Κυριακή στην παραλία της Ν. Μάκρης και δε θα έβρισκα κανέναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην παραλία Αρτέμιδος, μια και μιλάμε για τον Δήμο Σπάτων, Αρτέμιδος...

      Διαγραφή
    2. Νομίζω χάσατ το μέτρο... Με ειρωνικές υποδείξεις και συμπλεγματική διάθεση να ξευτελίσουμε όσους ασκούν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι, δε λύνονται τα προβλήματα και δεν προάγεται η δημοκρατία... Και μην ξεχνάμε την απαράδεκτη θέση του μπλογκ για τις παράνομες φιέστες των καταπατητών και του δήμου, στην παραλία πριν 2-3 χρόνια....

      Διαγραφή
    3. ΜΟΚΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ! ΑΠΟ ΤΙ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΕΙΣ!

      Διαγραφή
  4. Επειδή τώρα είδα πως είστε υποψήφιος, αλλά όχι στο Δήμο Μαραθώνα...για ποια παραλία μιλάτε? θα πήγαινα την Κυριακή στην παραλία της Ν. Μάκρης και δε θα έβρισκα κανέναν! Ζαράγκα Κοροβέση Πόπη (και η προηγούμενη -koro7- δική μου ερώτηση ήταν....παραμπερδευτήκαμε σήμερα...δεν πειράζει...καλή επιτυχία!

    πηγή:anatakti.gr anatakti.gr: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ-ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ!!! http://anatakti.blogspot.com/2014/04/blog-post_4286.html#ixzz30OdUIcrq
    Under Creative Commons License: Attribution No Derivatives
    Follow us: @anatakti on Twitter | anatakti on Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πλησιάζει η τιμωρία και η εκδίκηση για όλους και όλες που αγνοούν τη φύση και τις ομορφιές της.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου