Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ryanair: Χρυσωρυχείο η Αθήνα

Πέρα κάθε προσδοκία η επιβατική κίνηση,Νέους προορισμούς και νέα αεροσκάφη προσθέτει η εταιρεία στη βάση της Αθήνας, ένα μήνα μετά την έναρξη των δρομολογίων της στη χώρα μας - «Η Ryanair ήρθε για να μείνει στην ελληνική αγορά» λένε οι υπεύθυνοί τηςΜόλις ένα μήνα από την έναρξη των πτήσεων της από την Αθήνα, η Ryanair αναθεωρεί τα σχέδια της, λόγω της τεράστιας ζήτησης που υπάρχει τόσο από την εσωτερική αλλά κυρίως από τις αγορές του εξωτερικού.

Έτσι από τις αρχές Σεπτεμβρίου θα προσθέσει ένα ακόμη αεροσκάφος (στα δυο που έχει αυτή τη στιγμή) στη βάση της Αθήνας ενώ αυξάνει τις πτήσεις της από το Ελ. Βενιζέλος από 154 σε 222 την εβδομάδα.

Παράλληλα προσθέτει νέους προορισμούς με απευθείας δρομολόγια προς Βρυξέλλες και Ρώμη ενώ λόγω της μεγάλης ζήτησης προσθέτει και δεύτερη καθημερινή πτήση ,από Λονδίνο για Αθήνα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας τις πρώτες τρεις εβδομάδες από την δραστηριοποίηση της μετέφερε από την Αθήνα 125 χιλιάδες επιβάτες, από τη Θεσσαλονίκη 130 χιλιάδες και 80 χιλιάδες από Χανιά.

Οι υπεύθυνοι της Ryanair σε ερώτηση για το πόσους εργαζόμενους έχουν προσλάβει απάντησαν ότι προς το παρόν έχουν μεταφέρει στην Αθήνα από διάφορες βάσεις τους στην Ευρώπη περίπου 120 άτομα (πιλότους και πλήρωμα καμπίνας) ενώ τους επόμενους μήνες θα προστεθούν και άλλοι εργαζόμενοι που θα δουλεύουν στις βάσεις της Αθήνας,Θεσσαλονίκης και στα Χανιά.

Τέλος, η εταιρία ανακοίνωσε ότι το site της στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ από σήμερα θα είναι και στα ελληνικά και όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι της εταιρίας «η Ryanair ήρθε για να μείνει στην ελληνική αγορά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου