Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ο Μαραθώνας δήλωσε το παρών στη διανομή τροφίμων των λαϊκών αγορών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
30 Απριλίου 2014
Σε μια κίνηση ανιδιοτελούς προσφοράς και συμπαράστασης σε κατοίκους της Αττικής που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, οι παραγωγοί λαϊκών αγορών του
Μαραθώνα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Προεδρείου της Β’ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών και μοίρασαν δωρεάν περισσότερους από δέκα τόνους αγροτικών προϊόντων στη λαϊκή αγορά του Αγίου Αντωνίου, στο Περιστέρι.

Ανάμεσα στους πρωτεργάτες της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας ήταν ο Γιώργος Κληρονόμος - επί σειρά ετών Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Μαραθώνα, σημερινός Αντιπρόεδρος της Β’ Αγοράς Αθηνών και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών – ο οποίος συνέβαλλε τα μέγιστα για την επιτυχία της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας αλληλεγγύης.

Ο Ηλία Ψινάκης έσπευσε στον Άγιο Αντώνιο, στο Περιστέρι για να αγκαλιάσει την πρωτοβουλία των παραγωγών και μοιράστηκε με τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο χώρο την αγωνία τους για το μέλλον των οικογενειών και των παιδιών τους. Ο χώρος είχε κατακλυστεί από χιλιάδες ανθρώπους που σχημάτιζαν ατελείωτες ουρές για να πάρουν μια σακούλα φρούτα και λαχανικά.

Στο περιθώριο της επίσκεψης στο Περιστέρι, ο Ηλίας Ψινάκης είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Δήμαρχο της πόλης, Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος τον υποδέχτηκε στο χώρο της λαϊκής αγοράς και δεσμεύτηκε για στενή συνεργασία των δύο Δήμων μετά τις εκλογές.
«Θα είμαι δίπλα σου ότι κι αν χρειαστείς. Όπου μπορώ να βοηθήσω τον Μαραθώνα με την εμπειρία μου, θα το κάνω», ήταν η υπόσχεση του Δημάρχου Περιστερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου