Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ - ΕΚΤΑΚΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!!!

ΤΕΤΑΡΤΗ ΩΡΑ10 ΤΟ ΠΡΩΙ.
Της Voula Klidona
ΕΚΤΑΚΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!!!!!! ΤΕΤΑΡΤΗ ΩΡΑ 10 περίπου το πρωί, ανεβαίνοντας στο βουνό (λίγα
μέτρα μετά το σκαπτικό μηχάνημα) συνάντησα κάποιους εργάτες που έστηναν το πλαστικό πλέγμα. Ρώτησα τον κύριο που βλέπετε αν γνώριζε για την προσωρινή παύση εργασιών και απάντησε ότι ήταν υπάλληλος και δεν γνώριζε ούτε είχε ενημερωθεί αλλά ούτε και είχαν σκοπό να προβούν σε οποιεσδήποτε εργασίες. Τον ενημέρωσα ότι σε περίπτωση μη εφαρμογής της απόφασης αυτοί θα πάνε αυτόφωρο και όχι ο εργοδότης τους. Τους έκανα γνωστό επίσης ότι γίνονται περιπολίες από την....επιτροπή αγώνα σε τακτά χρονικά διαστήματα.


ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ "ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ" ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ........ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ...!!!!!!!!!

Σήμερα ανεβήκαμε με τον Χρήστο Τουρκαντωνη στο βουνό. Βρήκαμε είσοδο από γαλαρίες. Εδω είναι η εννιαρα και είναι μπαζωμένη.
Πληροφορήθηκα ότι ανέλαβε άλλη εταιρεία και ότι μπήκαν τα χρήματα στο παρακαταθηκών για τους κτηματίες, οπότε προχωρουν σε αναγκαστική απαλλοτρίωση. Ο δρόμος στο μεγαλύτερο μέρος είναι ασφαλτοστρωμένος. Σε λίγο καιρό το έργο ολοκληρώνεται και μείς θα κάνουμε μοκο!!!! Αυτοί συνεχίζουν κι εσείς σκοτώνεστε για τις υποψηφιότητες , κρίνοντας εκ του ασφαλούς τους πάντες και τα πάντα. Θα μπορούσα να πω περισσότερα και χειρότερα....αλλά σας αφήνω να σκεφτείτε μόνοι σας το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί!!!!! ...... αν εχετε το γνωθεις αυτον!!!!!!!
ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ!!!!
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ Μ.ΠΕΜΠΤΗ .....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΕΤΩΜΑ....
Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ....ΒΡΕΧΕΙ ΠΟΛΛΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΜΙΧΛΗ.
Μ.ΠΕΜΠΤΗ ΩΡΑ 15.40 ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ

ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ????

ΤΟ ΤΟΞΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΒΡΑΧΙΑ.

ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ....Μ.ΠΕΜΠΤΗ ΩΡΑ 15:30 ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ.

exotaxyta.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου