Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Σύλληψη 49χρονου για κατοχή taser και σπρέι πιπεριού

 
Είχε «μίνι» οπλοστάσιο στο σπίτι του - Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον αρμόδιο
εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχήΤαξίδευε στην Αθήνα για να αγοράσει απαγορευμένες συσκευές εκτόξευσης πιπεριού και άλλα παρόμοια είδη που εντάσσονται στην κατηγορία των όπλων, με σκοπό να τα πουλήσει στη Ρόδο ένας 49χρονος που υποβλήθηκε σε έλεγχο μόλις κατέβηκε από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι Ακαντιάς.

Στις αποσκευές του υπόπτου βρέθηκαν δυο σπρέι και δέκα φυσίγγια εκτόξευσης χημικών ουσιών μέσα στις συσκευές τους κι έτσι συνελήφθη. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του και την επιχείρηση που διατηρεί, όπου διαπιστώθηκε ότι έκρυβε και άλλα παράνομα όπλα μεταξύ των οποίων ένα πυροβόλο για αβολίδωτα φυσίγγια με επτά φυσίγγια εκτόξευσης χημικών ουσιών στη γεμιστήρα του.

Ακόμη, κατασχέθηκαν δύο συσκευές εκτόξευσης χημικών τύπου πιπεριού στον επαγγελματικό του χώρο και άλλες πέντε στην κατοικία του, όπου βρέθηκε και μια συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (taser). Ο 49χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου