Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΟΠΑΣ: Τα 10 πρώτα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προβλήματα της Αρτέμιδος (ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)

ΟΠΑΣ: Αποχέτευση, Σχέδιο πόλης – Πράξεις εφαρμογής, Αεροδρόμιο και Κακοδιοίκηση στο Δήμο,
είναι τα πρώτα προβλήματα, σύμφωνα με τη γνώμη των κατοίκων της Αρτέμιδος όπως έχουν καταγραφεί σε έρευνα του ΟΠΑΣ με την ελεύθερη συμμετοχή των δημοτών, από το 2005 και δημοσιεύθηκαν το 2006 στην εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ
(ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)
ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ:
Η πρόσφατη «έρευνα» της ΑΝΑΣΣΑΣ δεν κατατάσσει πρώτο το αποχετευτικό (!), ενώ απέφυγε εντελώς να μετρήσει το πρόβλημα της κακοδιοίκησης. Άραγε γιατί δεν θέλησε να ακουμπήσει το σοβαρό αυτό πρόβλημα η κυρία Ραφτοπούλου;
Αφήνουμε τους δημότες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

29 σχόλια:

  1. Εγώ θα ρωτούσα πρώτα τον κύριο Ποθουλάκη να ενέγξει το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού όπου εντάχθηκε. Να ελέγξει τις ατασθαλίες του κ. Τυράκη, τις ατασθαλίες του κ, Αντώνη Τούντα και της ομάδας που κουβαλάει απο συνδυασμό σε συνδυασμό, τον κ. Ντίνο Κατσούλη με το αδέρφι του το Riviera, τον κ.Μάρκου του τοπικού με τα κονέ του κτλ κτλ ... ο κατάλογος είναι μακρύς!
    Επίσης να τσεκάρει πρώτα τα ποσά που εισπράτει το ανδρείκελο που έβαλαν μπροστά απο το κράτος με τη διορισμένη κυβερνητική θέση που έχει εδώ και κάμποσο καιρό.
    Αφού τα κάνει όλα αυτά του προτείνω να κάνει και μια αναδρομή και στη δική του τη πορεία. Να θυμηθεί απλά οτι το μόνο που κατάφερε είναι να δημιουργεί εντάσεις και προβλήματα... χαμένος βέβαια στην ανυπαρξία του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασφαλώς σε ένα ψηφοδέλτιο μπαίνουν άτομα που φέρνουν ψήφους, χωρίς να είναι ικανά είτε είναι παρωχημένων αντιλήψεων κλπ. Αυτά τα άτομα μπορούμε να μην τα ψηφίσουμε.
      Όμως σε κάθε περίπτωση, ο Δημήτρης ο Μάρκου είναι καλύτερη περίπτωση από τους άλλους υποψηφίους. Διαθέτει καλή μόρφωση, εμπειρία από την θεσμική θέση που κατέχει και κυρίως είναι χαμηλών τόνων και καθόλου λαϊκιστής. Αξίζει να δοκιμαστεί.
      Επίσης, δε συμφωνώ καθόλου με την άποψή σας για τον Νίκο Μάρκου του τοπικού. Ο άνθρωπος έχει αγωνιστεί πολύ για τα κοινά και για το αεροδρόμιο και κυρίως για την ηχορύπανση των άθλιων κέντρων και μάλιστα έχει υποστεί πολλά από τους αλήτες μαγαζάτορες και αξίζει να εκλεγεί.
      Πολύ σημαντικό, που στον συνδυασμό αυτό συμμετέχει ο Γιαννάτος. Να μην το ξεχνάμε.

      Διαγραφή
    2. Τι λες ρε κακομοίρη? Έχει βάλει όλα τα λαμόγια που πήγαν πίσω την πόλη μας τόσα χρόνια και θέλεις να τον εμπιστευτεί ο κόσμος?
      Ο κόσμος δεν τρώει ξανά κουτόχορτο , ούτε τις μπριζόλες του χασάπη .
      Ο Δημήτρης ο φίλος σου, πιστεύω ότι θα πάρει για άλλη μια φορά το 3=ο το μακρύτερο όπως την προηγούμενη.

      Διαγραφή
    3. Ρε παιδια ελεος ποσο θα κοροιδεψετε τον κοσμο πια? Αυτο το κολπο που σας εχει διδαξει η κυβερνητικη μαριονετα ο δημητρακης ποσο σας ξεφτυλιζει? "Τους αχρηστους μην τους ψηφιζετε..." ΤΟΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΥΡΑΚΗ ΜΕΣΑ? ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ?

      Διαγραφή
    4. Θέλει μερικά ένσημα ακόμα για να μπορέσει να πάρει την σύνταξη το ΛΑΜΟΓΙΟ. Όσο για τον μορφωμένο Δημητράκη, έχει πολλά μπουμπουκια ακόμα να βάλει για να πάρει τους ψήφους που θέλει.
      Κρίμα που η πόλη μας θα πάει πίσω για πολλά χρόνια ακόμα με τέτοιους υποψήφιους δημάρχους και συμβούλους.
      Εύχομαι τα καλύτερα και κάθε επιτυχία στονΤυράκη(κλωτσιές που θέλετε όλοι σας).

      Διαγραφή
    5. Εσύ ρε δήθεν Σπαταναίε τι προτείνεις?

      Διαγραφή
    6. Προσωπικά συμφωνώ πως δε θα έπρεπε να μπουν στο ψηφοδελτιο Δημήτρη Μάρκου κάτι παλιοί Δήμαρχοι και μακάρι να μην τους περιλάβει. Πάντως παραμένει ο Δημήτρης Μάρκου προτιμότερος από τους άλλους. Ντελάκη - Κατσαλίρος - Γκινοσάτης ; Αποτυχημένοι και δοκιμασμένοι και πολύ σικέ το παιγνίδι. Υποτιμούντη νοημοσύνη μας!
      Κασίμης; Η Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί.
      Ραφτοπούλου; Πολιτικά, το απόλυτο τίποτα. Ούτε για σύμβουλος δεν κάνει.

      Διαγραφή
    7. Μάλλον θέλουν Τυράκη και Τούντα λόγω ψήφων. Πάντως τα άτομα αυτά, αν εκλεγούν , δεν έχουν κάτι να προσφέρουν, αλλά σίγουρα δεν μπορούν να βλάψουν. Σημασία έχει ότι είναι κοντά στον Δ. Μάρκου ο Γιαννάτος. Αλλά και ο Ποθουλάκης μπορεί να προσφέρει και επιπλέον πρόκειται για άτομο καλού χαρακτήρα.
      Σημ. Παρακαλώ κάποιους σχολιαστές να μη βωμολοχούν και να μας σεβαστούν. Αν δεν έχουν επιχειρήματα, θα πρέπει να ξέρουν ότι αυτά δεν αναπληρώνονται με χυδαιολογίες...

      Διαγραφή
    8. F.B.I πέσε για ύπνο γιατί λες όλο παπαριες!
      Κουράστηκες για σήμερα ή βάλε κάποιον ποιο ξεκούραστο από σένα να μην πετάει μαλακιες! !
      Πες μας κάτι ουσιαστικό μπαγλαμα! !

      Διαγραφή
    9. Τσάμπα μάγκες, σας πείραξε το ερώτημα που τέθηκε, σχετικά με το γιατί η κα Ραφτοπούλου δεν παίρνει ποτέ θέση κατά της κακοδιοίκησης και κακοδιαχείρισης, οπότε θυμηθήκατε τον Τυράκη. Ακούστε λοιπόν για να μάθετε. Ο Τυράκης, όπως και ο Αντώνης Τ. έχουν αμφότεροι ελεγχθεί από το Υπουργείο Οικονομικών για τη διαχείρισή τους ως δήμαρχοι και ουδέν μεμπτόν βρέθηκε, πλην μιας μη επιλέξιμης μικροδαπάνης για καρφίτσες (!!) στην περίοδο του Αντώνη. Ο δε Τυράκης "Τζάμι", σύμφωνα με το υπ΄ αριθ. πρωτ: Γ4108/22.6.2001 πόρισμα ελέγχου της Οικονομικής Επιθεώρησης του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. Τζάμι, όχι αστεία και με τη βούλα δηλαδή. Τώρα εσείς μιλάτε γενικά και αόριστα για ατασθαλίες. Φέρτε τα στοιχεία σας παρακαλώ, να δούμε πόσο φερέγγυοι είστε. Στοιχεία όμως όχι λόγια. Και αφού ενοχλείστε, σας επαναλαμβάνουμε το ερώτημα: Ποια είναι έως σήμερα η θέση και οι συγκεκριμένες ενέργειες της κας Ραφτοπούλου (ως δημοτική σύμβουλος και μέλος της ΕΠΟΙΖΩ), στα θέματα κακοδιοίκησης και κακοδιαχείρισης (βλέπετε παραλία, παράνομα μαγαζιά που συνεστιάζεται, παρανομίες που καλύπτει ή τουλάχιστον ανέχεται για ψηφοθηρικούς λόγους - μετά του πατρός της - στη Β.1 ζώνη απολύτου προστασίας, αεροδρόμιο μηδέν δράση μόνο φούμαρα για προβολή βλέπουμε τόσα χρόνια, ΚΕΛ μια έτσι μια αλλιώς το γυρνάει, κλπ). Είπαμε έχει χρήμα ο μπαμπάς, αλλά δεν θα μας αγοράσει και τη σκέψη ….

      Διαγραφή
  2. Να μιλάμε όταν έχουμε κάτι να πούμε ουσιαστικό και επικοδομητικό. Αν έτσι απάντησαν (έστω ότι τα αποτελέσματα είναι γνήσια) τι να κάνουμε.
    Τώρα κι εσείς να προυσιάζεται σήμερα μια έρευνα 7 ετίας (τα λεγα τότε γω) και να περηφανεύεστε που οι συντευξιαζόμενοι κατέταξαν τελευταίο το πρόβλημα της σχολικής στέγης, είναι υπέρ σας πιστεύετε;
    Για μη σχολιάσω το "σπάσιμο" αποχέτευση - κελ (δεν πάνε μαζί;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρήστο Ποθουλάκη δεν μας είπες όμως αφού κάνεις αυτή την έρευνα χρόνια τώτα και τόσο εμπεριστατομένα, πως μπαίνεις στον ίδιο συνδυασμό με το Βάιο Τυράκη που διετέλεσε δήμαρχος 1998 - 2002 και πολιτεύεται απο το 1980???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο δημοτικός εισαγγελέας μίλησε. Τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας κοινής γνώμης δεν ικανοποιούν το παλιό κατεστημένο. Όποιος δεν συμμορφωθεί θα φάει μήνυση. Μάρτυρες κατηγορίας θα κληθούν οι: Δ. Μάρκου, Α. Τούντας και Α. Νομικός. Δεν γλιτώνει κανείς και με ΤΙΠΟΤΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το κυριωτερο προβλημα ειναι αυτο για το οποιο υπαρχει ομερτα.
    ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΑΡΧΟΝΤΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΩΝ .
    Αυτο δεν προκειται να το ρωτησει κανεις .
    Αναλογα με το τι ρωτας και πως το ρωτας παιρνεις και την απαντηση.Αλλο κακοδιοικηση και αλλο συναλλαγη,μην παιζουμε με τις λεξεις...αλλη και η ποινικη μεταχειριση για καθε ενα απο αυτα τα ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ.
    Απο εκει ξεκινουν ολα.Τα παραλιακα ,τα αποχετευτικα,τα διοικητικα,τα αυθαιρετα ,οι καταπατησεις,οι διακινησεις,τα νυχτομαγαζα,κλπ κλπ κλπ
    Οσο δεν το κοιταζετε καταματα ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΘΑ ΚΟΒΕΤΕ..ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ.... ΔΕΚΑ ΘΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ...που εχει ριζωσει για τα καλα..τα τελευταια 15 χρονια στον δημο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ+ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ=L.F.E
      ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ, ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΈΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΑΖΙ.

      Διαγραφή
  6. Κύριε Ποθουλάκη σας ζητάμε συγνώμη εκ μέρους των 2.133 συμπολιτών μας που απάντησαν αυθόρμητα στα ερωτηματολόγια της ΑΝΑΣΣΑ σε κεντρικά σημεία της πόλης, χωρίς να λάβουν υπόψη τους την προ δεκαετίας βαρυσήμαντη έρευνα σας. Δεσμευόμαστε να τους κάνουμε παρατήρηση κι αν αυτό δεν σας ικανοποιεί, μπορούμε να μελετήσουμε αυστηρότερες κυρώσεις. Είναι πραγματικά λυπηρό που οι παραλήψεις σας έχασαν τη δημοτικότητά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυρία ΑΝΑΣΑ, δεν ξέρεις τελικά ούτε από "στατιστική" (στατιστικό δείγμα), ούτε από ορθογραφία (άκου "παραλήψεις") !!!!!!!!!! Μάθε να γράφεις σωστά (παραλείψεις)

      Διαγραφή
    2. ΕΕΕΕΕΕ αλλο το ελλειπω αλλο το ΛΑΜΒΑΝΩ.Λαμβανει συνεχως η υποψηφια ,δεν ξερει απο ελλειψη.Η ελλειψη μυαλου δεν γινεται αντιληπτη απο αυτον που την εχει, αλλα το ΛΑΜΒΑΝΕΙΝ γινεται παντα αντιληπτο.απο τον λαμβανοντα.....
      Ελαβον λοιπον ...ψηφους η ΨΟΦΟΥΣ...ενα ΟΟΟΟΟΟΟ διαφορα εχουν.....

      Διαγραφή
  7. Χρηστάκο μιλώντας για κακοδιοίκηση να κοιτάς πρώτα τη παράταξη σου. Ο λαός έχει δυο παροιμίες για την περίπτωση σου. Η μια «μη γλύφεις εκεί που φτύνεις» κι η άλλη «η καμήλα πρέπει να κοιτάει πρώτα την καμπούρα της» διαλέγεις και παίρνεις.
    Δεν έχετε βρεθεί σ’ αυτή τη πόλη από παρθενογέννηση. Οι δημότες έχουν γνώση άποψη μα πάνω απ’ όλα ψήφο. Βάλτε αντηλιακό με δείκτη προστασίας 100 γιατί έχει να πέσει γερό μαύρισμα . Φιλιά στον Τυράκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ούτε η Αννούλα είναι από παρθενογένεση, εντάχθηκε το 2006 στον Κασίμη ως υποψήφια για να μάθει χρηστή διοίκηση !!!! (ο «Χρηστάκος», ποτέ δεν μπήκε σε ψηφοδέλτιο Κασίμη, αντίθετα τον συμβούλεψε κάποτε να κάνει χρηστή διοίκηση, αλλά ….), μετά πήγε (η Αννούλα) στον Δημήτρη με ύμνους γι' αυτόν και ενώ ήταν μαζί της στο ψηφοδέλτιο πολλοί παλαιοκομματικοί, που σήμερα δεν είναι, τους έδιωξαν μαζί μ’ αυτήν εγκαίρως. Όσο για τον Τυράκη, καλά λόγια έλεγε η Αννούλα κάποτε, αλλά τώρα τα ξέχασε επειδή δεν τη στηρίζει. Τα πορίσματα ελέγχου όμως για τον Βάϊο είναι καθαρά. Για τα άλλα καταδικαστικά πορίσματα των άλλων ….. (π.χ. Κασίμη, κλπ) τι θέσει έχει πάρει η Αννούλα της ΑΝΑΣΑΣ;

      Διαγραφή
  8. Δεν αντιλαμβανομαι γιατι ,ενω μιλατε για τον γραφοντα,αναφερεσθε σε τυρια και γιαουρτια.
    Υπαρχει ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ στην Σπαταρτεμισια?Ο καθενας δεν φερει την ευθυνη του εαυτου του αλλα ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΟΥ?
    Εγω θα περιμενα ΓΕΓΟΝΟΤΑ που να ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ το ποιον του υποψηφιου.
    Υποθεσεις,μισολογα υπονοουμενα και τι τυρι σερβιρει ο Δημητρης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.Αν καποιος μπορει να με διαφωτισει με γεγονοτα ,οπως κανετε πχ στην περιπτωση της ανασσας ,τι ψηφισε τι εκανε ,τι ειπε .ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ παμε παρακατω...Απο κουτσομπολια γεμισαμε και η περιπτωση ανασσα τα καλυψε ολα.Εκκλησια ,Αστυνομια,εμεινε το ναυτικο,,με την Αλικη και κατι ψιλοκαταπατησεις,κατι αυθαιρετα,κατι σκλυλομαγαζα,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ......
    ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ .Αν θελει ενσημα ο Ποθουλακης.και ποιος τρωει τυρακια προ........?Η μεγαλυτερη πλακα θα ειναι να τα ψηφισετε τα τυρακια και μετα να φταιει Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ
    ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟ ΕΚΕΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΛΟΥΤΣΑΣ.....Κρυβετε μονον το κεφαλι σας και το σωμα του τεραστιου πτηνου αλωνιζει την παραλια σας.Ισοπεδωνει τους αμμολοφους και στηνει δημαρχιακες εξεδρες σε σκυλοκαφετεριες,,καταπαταει προστατευομενη ζωνη ,κανει πανηγυρια με σκυλοτραγουδα ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ...ΤΣΑΜΠΑ
    ΜΗΔΕΝ εγραψαν στον προυπολογισμο του 2014 ,μηδεν εσοδα απο τα παραλιακα.Αυτα δεν τα βλεπετε?Σας στραβωσε ο Ποθουλακης η το τυρακι ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ?Τα βαγονια που εγιναν τραινα Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ?Τους βοθρους που βγαινουν στην θαλασσα το τυρακι?
    τοοοοοοοοσα συμβαινουν εκει γιαυτα τι κανατε εσεις τι θα κανουν οι υποψηφιοι?
    πεεεεεραααα βρεχει...
    ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ. δεν λυνονται τα μεγαλα προβληματα.Εκει λυνονται τα οικογενειακα της καθε ΦΑΡΑΣ ΤΗΣ ΣΑΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑΤΟΣ που κατηντησαν ΧΑΒΟΥΖΑ την καλυτςρη ακτη της Αττικης,ενω εσεις οι δημοτες ΚΑΘΕΥΔΕΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΠΝΟΝ ΕΛΑΦΡΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ, ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ....
    ΜΟΝΟΝ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΑΠΝΟΙΑ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΝΑΣΑ.ΕΝ ΟΣΩ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ και αυτο μονον τυχαιο δεν ειναι.Δεν τον γνωριζω και ουτε με ενδιαφερει το προσωπο του.ΜΟΝΟΝ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΑΘΕΙΣ,με πληρη ελλειψη ικανοτητας αναγνωσης ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
    ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΕΧΩ μακροχρονια και αγαπησιαρικη.Με την παραλια ,τον υδροβιοτοπο την αμμο και την θαλασσα ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΩ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΣΙΩΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΒΙΑΣΜΟ
    Τους τελευταιους μαλιστα τους θεωρω ΣΥΝ ΕΝΟΧΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
    Αρα οτι και να λετε τα ΕΡΓΑ ΣΑΣ δειχνουν το ποιον σας και χρειαν μαρτυρων ουκ εχομεν.Η ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ και εσεις κουτσουλατε μαζι με τους κορακες τους τσαλαπετεινους τις κισσες , τις καργιες και τους γυπες.
    Κουτσουληστε λοιπον .....δεν με πιανουν οι κουτσουλιες σας.ΑΠΛΑ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΩΜΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Νομοθέτης υποχρεώνει τους συνδυασμούς να κατεβάσουν 90 υποψήφιους αν θέλουν να θεωρούνται ολοκληρωμένοι. Συνδυασμοί χωρίς βαρίδια είναι δύσκολο να υπάρξουν γιατί δυστυχώς εμείς οι πολίτες είμαστε αυτοί που δίνουν κατά προτεραιότητα σε αυτά τα βαρίδια ψήφους. Η Άννα αν και παλεύει έχασε για μένα το παιχνίδι όταν κατέβασε τους υποψήφιους συμβούλους της με μπλουζάκια και καπελάκια ΑΝΑΣΣΑ στον ποδηλατικό γύρο μειώνοντας το κύρος και την σοβαρότητά τους και εξαιτίας της ανυπαρξίας της 7,5 χρόνια τώρα στα Δημοτικά. Μπροστά στον Κοτσαλίρο τον κωλοτούμπα Κασσίμη ο Δημήτρης Μάρκου είναι καλύτερος μακρά. Εγγύηση για αυτό είναι όπως αναφέρει και προηγούμενος σχολιαστής και η ύπαρξη Γιαννάτου και Τοπικού Σπάτων και κάποια άλλα μεμονωμένα άτομα στον συνδυασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτόν το Γιαννάτο μας τα έχετε πρήξει. Καταλαβαίνω οτι σας έχει δώσει γραμμή ο αρχηγός σας να προβάλλετε τον παππού Γιαννάτο αλλά έλεος πιά! Να τον αναφέρετε όταν κολλάει στη κουβέντα γιατί αλλιώς χάνει το κύρος του! Επίσης δεν μπορεί να λέτε " Οι νέοι μπροστά " και να προβάλετε πάντα όταν τα βρίσκεται σκούρα έναν άνθρωπο 70 ετών!!!

      Διαγραφή
    2. " Οι νέοι μπροστά " σε ιδέες, μπούφο Αήττητε και όχι μόνο σε ηλικία, τύπου ΄Αννασσας.....!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Νεοι μπροστα οταν λες ηλιθιε Λουτσιωτη εννοεις τον Τυρακη, τον Αναγνωστοπουλο, τον Κατσουλη, τον Καραβασιλη, τον Αντωνη το Τουντα η' τον Τακα? Καταλαβες πουστιτσα Γλαβα?

      Διαγραφή
    4. Όχι , εννοώ τον Μπαμπά μας ....!!!! Βλάκα Αήττητε ...

      Διαγραφή
    5. Μηπως εννοεις το Γκιουλεκα πανηλιθιε Λουτσιωτη? Παμε ρε νιατα!

      Διαγραφή
  11. Δηλαδη ολα αυτα που ειδαμε ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟς ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.....
    Τι μου λετε μωρε μπλογκιτες?ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ δεν ψαχνετε για τον Ηρακλη να καθαρισει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ που συσσωρευττηκε ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.Θελετε προσωπα ΕΝΤΙΜΑ ΚΑι αποφασισμενα αυτα να βρειτε και να διαλεξετε.Προσωπα που εχουν ΔΩΣΕΙ δειγματα γραφης.Αυτα κουμανταρουντον Δημαρχο οπως κουμανταριζαν και τον κατσαλιρο.Αν βγαλετε δυναμικα και εντιμα ατομα αυτα θα συρουν το καρο σε αλλη κατευθυνση.Αν ξανα βγαλετε αυτους που απλα σηκωνουν χερακια ,αυτους που σαλταρουν τελευταια ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΣΩΣΙΒΙΑ ΛΕΜΒΟ ΕΕΕΕΕΕδεν θα σας φταιει ο Δημητρης ,ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ.
    Οσοι νομιζουν οτι παιρνουν ετοιμο το πακετο ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ?Ας το ριξουν κορωνα γραμματα και ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ....Ψαχνουν τωρα να σταυρωσουν τα τυρακια απο 90 υποψηφιους...κατασταση για γελια.....η για κλαμματα .
    ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΚΕΙ ?ΕΕΕΕΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ .......γιατι ευτυχωσ υπαρχουν ακομα μερικοι ,λιγοι αλλα οι σταυροι που εχετε δικαιωμα σας φτανουν και σας περισσευουν.ΑΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΣΚΕΨΗ και αφηστε τις δικαιολογιες για τυρια και γιαουρτια γιατι θα σας παρουν ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ αν ξανα ψηφισετε ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ......που τους ξερετε .....ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου