Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Ενεργών Πολιτών παρέδωσε ρούχα στη Αρτέμιδα

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013 αντιπροσωπεία του Δικτύου Αλληλεγγύης Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού Φιλοθέης Ψυχικού πραγματοποίησε προγραμματισμένη επίσκεψη στα ξύλινα
ανταλλακτήρια στην περιοχή της Λούτσας με σκοπό να παραδώσει ρούχα, παπούτσια και άλλα είδη που συγκεντρώθηκαν από τη δράση της Τρίτης 16/7/2013. Τα ξύλινα ανταλλακτήρια είναι μια πρωτοβουλία του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αρτέμιδος-Σπάτων.
Κατά την επίσκεψή μας οι υπεύθυνοι του δικτύου μας ξενάγησαν στο χώρο και μας εξήγησαν πως λειτουργεί η ανταλλαγή των αντικειμένων. 
Μας πληροφόρησαν επίσης πως τοπικά καταστήματα της περιοχής προσφέρουν μέρος του εμπορεύματός τους (τρόφιμα) σε τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να ενισχυθούν οι οικογένειες και οι άνθρωποι της περιοχής που δοκιμάζονται σκληρά από την κρίση. 

Εμείς, το Δίκτυο Αλληλεγγύης Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού θεωρούμε αξιόλογη την προσπάθεια που γίνεται στην περιοχή από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αρτέμιδος-Σπάτων και κατανοώντας τις ανάγκες και τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει μεγάλο μέρος των κατοίκων της περιοχής δηλώνουμε ότι θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε την προσπάθειά τους αυτή με όποιο τρόπο μπορούμε. 

Ευχαριστούμε θερμά το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αρτέμιδος-Σπάτων για τη ζεστή υποδοχή αλλά και για την ευκαιρία να έχουμε μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή εμπειριών και ενημέρωση. 

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους του Δικτύου Αλληλεγγύης Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού που στήριξαν με κάθε τρόπο την πρωτοβουλία μας, όπως κάνουν άλλωστε σε κάθε πρωτοβουλία μας, αλλά και για τη σημαντική παρουσία τους σε αυτή τη συνάντησή μας. 

Όταν ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας σαν δικτύου στο χώρο της αλληλεγγύης είχαμε πει ότι στόχος μας είναι να γίνουμε ένα μεγάλο δίκτυο Ενεργών Πολιτών. 
Χαιρόμαστε πάρα πολύ που αυτό το πετύχαμε, με τη συμμετοχή όλο και περισσότερων φίλων, νεότερων μελών και συνεχίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου