Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

BMW GS The Complete Story.


Ένας χρόνο μετά την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυσή της, η BMW Motorrad μας έδωσε το καλύτερο GS που έχει κατασκευάσει ποτέ. Η BMW R 1300 GS είναι χωρίς αμφιβολία μια καταπληκτική μοτοσικλέτα η οποία έχει βελτιωθεί σε όλα τα επίπεδα και φέρνει ξανά την περίφημη «GS» στο επίκεντρο του σκληρού ανταγωνισμού. Θέλοντας η BMW Motorrad να τονίσει την υπεροχή της νέας μοτοσικλέτας αποφάσισε να τη συνοδεύσει με ένα ιδιαίτερο βιβλίο σε συνεργασία με τον ειδικό συντάκτη Φιλ Γουέστ. Το βιβλίο BMW R 1300 GS The Complete Story αναφέρεται τόσο στην ιστορία όλων των μοτοσικλετών GS, αλλά κυρίως ξεδιπλώνει την ιστορία της εξέλιξης και κατασκευής της σύγχρονης adventure μοτοσικλέτας.





Το βιβλίο επιμελήθηκε ο Φιλ Γουέστ και περιλαμβάνει μια σειρά από μυστικά πίσω από τη δημιουργία της R 1300 GS. Ξεκινάει από την προσέγγιση των σχεδιαστών που βοήθησαν στη δημιουργία της μοτοσικλέτας και ερευνά τα παρασκήνια στο εργοστάσιο της BMW Motorrad με σχόλια από τον επικεφαλής σχεδίασης της εταιρείας Έντγκαρ Χάινριχ.
Το βιβλίο εκτείνεται σε 128 σελίδες και διατίθεται σε μεσαίο μέγεθος, με έγχρωμες εικόνες και μόνο σε χαρτόδετο οπισθόφυλλο. Τα πρώτα 250 αντίτυπα είναι επίσης αριθμημένα και υπογεγραμμένα από τον συγγραφέα. Το «BMW R1300 GS The Complete Story» είναι θα διαθέσιμο σύντομα μέσω της Amazon. Ένα σημαντικό δώρο για όποιον λάτρη της BMW GS σέβεται τον εαυτό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου