Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

ΗΠΑ: Έφηβος ράπερ αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και πέθανε την ώρα που γύριζε βίντεο

 Ο Rylo Huncho, ένας Αμερικανός ράπερ, πέθανε την περασμένη εβδομάδα με τραγικό τρόπο, αφού αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι σε βίντεο σε ζωντανή μετάδοση, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα. Όπως φαίνεται στο βίντεο, το οποίο έχει αναρτηθεί σε αρκετά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο 17χρονος μουσικός βιντεοσκοπούσε τα stories του στο Instagram όταν έγινε το μοιραίο. Ο έφηβος παίζει με ένα όπλο και κάποια στιγμή απενεργοποιεί την ασφάλεια του, το στρέφει στο κεφάλι του και ένα πράσινο λέιζερ τον σημαδεύει. Ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός, τα μαλλιά του τινάζονται και η κάμερα φεύγει από τα χέρια του με το βίντεο να ολοκληρώνεται.

Ο 17χρονος ράπερ βρέθηκε νεκρός στο Σάφολκ της Βιρτζίνια των ΗΠΑ στις 15 Μαΐου, επιβεβαίωσε η αστυνομία. Οι αρχές ανέφεραν ότι πέθανε από «τραύμα από όπλο που προκλήθηκε κατά λάθος». Η αστυνομία δεν επιβεβαίωσε το όνομα του νεκρού αγοριού.

Ωστόσο την επόμενη ημέρα από το θανάτου του Rylo Huncho δημιουργήθηκε σελίδα στο GoFundMe, για να βοηθήσει στην κάλυψη των εξόδων κηδείας και να παρέχει υποστήριξη στην οικογένειά του. Μέχρι στιγμής έχει ήδη λάβει 85 δωρεές συνολικού ύψους άνω των 2.500 $, από τα 15.000 $ που έχουν βάλει στόχο από την οικογένειά του.



Ένας ξάδερφος του, που δημιούργησε τη σελίδα, ανέφερε ότι ο θάνατος του χαρακτηρίστηκε ως ατύχημα και η οικογένεια εξακολουθεί να προσπαθεί να κατανοήσει τις συνθήκες που οδήγησαν στο συμβάν.

Ο Rylo Huncho, όπως ήταν το καλλιτεχνικό του όνομα, ήταν ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός καλλιτέχνης ραπ από την πολιτεία της Βιρτζίνια, ο οποίος, συγκέντρωνε περισσότερους από 25.000 ακόλουθους στο Instagram. Οι αναρτήσεις του έχουν γεμίσει με μηνύματα από συλλυπητήρια, αν και υπάρχουν και κάποιοι που δεν πιστεύουν ότι ο 17χρονος έχει πεθάνει!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου