Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Πουλάνε ακόμα και τα ρολόγια του Σουχάχερ


Μετά από σπίτια, βίλες, αεροπλάνο, γιότ και κάμποσα ακόμα, μπήκαν σε δημοπρασία ακόμα και τα οκτώ αγαπημένα ρολόγια του θρύλου της F1. Δείτε πόσο πουλήθηκαν Καθώς έχει παρέλθει μία δεκαετία από το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις Άλπεις, οι φανς του Γερμανού θρύλου αναμένουν ένα θαύμα. Για να έχουν όμως κάτι από εκείνον, ο οίκος δημοπρασιών Christie’s διέθεσε πρόσφατα στη Γενεύη οκτώ σπάνια και ακριβά ρολόγια του.

Μεταξύ αυτών, ήταν το Audemars Piguet «Royal Oak», το οποίο ο παγκόσμιος πρωταθλητής είχε λάβει ως δώρο από τον τότε επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Ζαν Τοντ, μετά την κατάκτηση του 6ου του πρωταθλήματος.





Αναμενόταν να πουληθεί μεταξύ 150 και 250 χιλιάδων ευρώ, αλλά τελικά παραχωρήθηκε έναντι 425.779 ευρώ. Από την άλλη, εκείνος που ενδιαφέρθηκε για το «Vagabondage 1 Model» της FP Journe (ακόμα ένα δώρο του Ζαν Τοντ στον Σουμάχερ) το αγόρασε έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, μία τιμή που επίσης ήταν πολύ μεγαλύτερη της εκτιμώμενης.


Η οικογένεια Σουμάχερ έβγαλε σε δημοπρασία άλλα πέντε ρολόγια του FP Journe, τα οποία έχουν όλα σειριακούς αριθμούς. Δημοπρατήθηκαν ξεχωριστά, ωστόσο ένας αγοραστής πήρε ολόκληρη τη συλλογή έναντι 1,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Τέλος, σε δημοπρασία μπήκαν και δύο Rolex του θρύλου της F1. Το πρώτο ήταν μία σπάνια έκδοση του «Paul Newman Daytona REF. 6262» και αγοράστηκε για 322.560 ευρώ.

Το άλλο Rolex ήταν επίσης Daytona, αλλά στην ειδική έκδοση REF. 6241. Είναι από χρυσό 14 καρατίων και το φορούσε η σύζυγος του Μίκαελ, Κορίνα Σουμάχερ.Το ρολόι αυτό πουλήθηκε για 280.000 ευρώ, η χαμηλότερη με την οποία αγοράστηκε ρολόι της οικογένειας Σουμάχερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου