Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ, κλπ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 5.6.2018 ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ & ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ, κλπ
Στις 5.6.2018 και εν συνεχεία στις 25.6.2018 επισκέφθηκαν τον ΣτΔΕ στο γραφείο του δημότες και εκπρόσωποι συλλόγων της περιοχής (που δεν αμφισβητούν το πλαίσιο δράσης
του ΣτΔΕ και τις απεριόριστες διαμεσολαβητικές αρμοδιότητές του προς κάθε κατεύθυνση, όπως αυτός ασκεί από το 2014), προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και τις έως τώρα ενέργειές του στην υπόθεση του αποχετευτικού, ζητώντας του και στήριξη για τις δικές τους ενέργειες. 

Ο ΣτΔΕ τους παρέθεσε εν συντομία όλο το περίγραμμα του έως τώρα ογκώδους έργου του σε επίπεδο διοικητικών προσφυγών, αλλά και ενώπιον της ποινικής δικαιοσύνης, όσον αφορά στα θέματα κακοδιοίκησης που έχει εντοπίσει στην υπόθεση, τις σχεδιαζόμενες επιπλέον ενέργειές του, αλλά και την υφιστάμενη πρόθεσή του για επιπλέον ένδικα βοηθήματα ακόμα και ενώπιον του ΣτΕ εφόσον χρειασθεί.

Σήμερα 27.6.2018 ο ΣτΔΕ παρείχε επιπλέον στοιχεία στους ενδιαφερόμενους εκπροσώπους, όπως του είχαν ζητήσει και τους είχε υποσχεθεί για την καλύτερη τεκμηρίωση των απόψεών τους.

Επιπρόσθετα ο ΣτΔΕ ενημέρωσε (όπως του ζητήθηκε) για τις ενέργειές του και όσες συνεχίζονται όσον αφορά τις υποθέσεις του αεροδρομίου.

Σε κάθε περίπτωση τόνισε στους παρευρισκόμενους επισκέπτες ο ΣτΔΕ, ότι εργάζεται κάτω από δύσκολες συνθήκες, αφού εκτός των άλλων ο ρόλος του είναι ταγμένος ενάντια στην κακοδιοίκηση από όπου κι αν αυτή προέρχεται και εφόσον αμέσως ή εμμέσως σχετίζεται με τον Δήμο και τοπικές υποθέσεις (όπως οι εν προκειμένω που συζητήθηκαν), δηλώνοντας ότι είναι μονίμως ανοικτός στην επικοινωνία του με τους δημότες (και επί 24ωρου, σύμφωνα με την ανακοίνωση στην είσοδο του γραφείου του), καθώς και με τοπικούς συλλόγους, εφόσον αποδέχονται και λειτουργούν νόμιμα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις διαδικασίες που έχει θέσει η αρμόδια Εποπτεύουσα Αρχή, ως ο νόμος ορίζει.
Ο ΣτΔΕ
27.6.2018
Υ.Γ.
Και επειδή στη δημοκρατία υπάρχουν και μίζερες «παραφωνίες», που με προφανώς κακόβουλο τρόπο θέλουν να «μηδενίσουν» την αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα, ιδού οι γνωστές (μεταξύ πολλών άλλων) δημοσιευμένες ενέργειες του ΣτΔΕ στις υποθέσεις του ΚΕΛ & του ΔΑΑ (Ελ. Βενιζέλος ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ - ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ )

ΔΕΙΤΕ τη δραστηριότητα του ΣτΔΕ για θέματα ΚΕΛ
Κι όταν κάποιοι ξεχνούν, αλλά αυτοαποκαλύπτονται από τα γεγονότα


ΔΕΙΤΕ τη δραστηριότητα του ΣτΔΕ για θέματα αεροδρομίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου