Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΣΠΑΤΑ - Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ΠΝΙΓΕΙ ότι βρίσκεται στην περίμετρό του (ΣτΔΕ)

Ο «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης Σπάτων – Αρτέμιδος» δέχθηκε καταγγελίες από δημότες για σοβαρά
πλυμμυρικά προβλήματα που τους πλήττουν και για τα οποία ευθύνεται ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών. Συνέταξε, λοιπόν και έστειλε επιστολή με θέμα: Α’ φάση διαδικασίας διαμεσολάβησης στην υπόθεση «των πλημμυρικών φαινομένων στην περίμετρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών», σύμφωνα με καταγγελία δημοτών προς τον «Συμπαραστάτη».




Σε αυτή την επιστολή αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
«Με το υπ’ αριθ. 1 ανωτέρω σχετικό, καταγγέλθηκε στον «Συμπαραστάτη» η περίπτωση:
α) «οχετών στην περίμετρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, που εκβάλλουν όμβρια από αεροδιαδρόμους προκαλώντας πλημμυρικά φαινόμενα» και
β) «οχετών που έχουν συνεχή ροή ανεξαρτήτως καιρικών φαινομένων …….» και όπως αναφέρεται κατόπιν ενεργηθείσας εργαστηριακής έρευνας βρέθηκαν μολύνσεις
Κατόπιν των ανωτέρω ο «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης Σπάτων – Αρτέμιδος», απευθύνεται στις υπηρεσίες σας, ζητώντας ενημέρωση για τα εξής:
  1. Αν τα αναφερόμενα πλημμυρικά φαινόμενα στην περίμετρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, όπως αυτά αποτυπώνονται σε παλαιότερα έγγραφα 3, έχουν καταγραφεί, αξιολογηθεί και αντιμετωπισθεί αρμοδίως και διαχρονικά από την υπηρεσία σας, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας;
  2. Αν για την αντιμετώπιση των ανωτέρω πλημμυρικών φαινομένων στην περίμετρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, είχαν συνταχθεί εξ αρχής οι κατάλληλες – ολοκληρωμένες μελέτες πρόληψης και αντιμετώπισης των εν λόγω επιπτώσεων και σε αρνητική περίπτωση, τι μέτρα ελήφθησαν εκ των υστέρων και έως σήμερα για την απόδοση ευθυνών και την αποκατάσταση της εκκρεμότητας, η οποία φαίνεται ότι συνεχίζει να υπάρχει;»
  3. Κατά πόσον εφαρμόσθηκε η σχετική «Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Αεροδρομίου» (εκπονήθηκε το 1992), σε ότι αφορά τις δεσμεύσεις σ’ αυτήν, όπου αναφέρεται ότι στα πλαίσια των μέτρων για τα επιφανειακά νερά, γίνεται μνεία στην «κατασκευή περιμετρικού αποστραγγιστικού δικτύου γύρω από το αεροδρόμιο, κατά τη φάση λειτουργίας του σε συνδυασμό με τη δημιουργία αποχετευτικού δικτύου στην ευρύτερη περιοχή, ούτως ώστε να αντιμετωπισθούν τυχόν πλημμυρικά φαινόμενα»;
  4. Κατά πόσον στον τομέα ρύθμισης και παρακολούθησης υποθέσεων του περιβάλλοντος, σχετιζόμενες με το αεροδρόμιο (όπως εν προκειμένω οι συζητούμενες πλημμυρικές καταστάσεις), έχουν εντοπισθεί από αρμόδια ελεγκτικά όργανα, πράξεις ή παραλείψεις που αντιβαίνουν τις διατάξεις του Ν. 2338/95 5 ή των ιδρυτικών διατάξεων της εταιρείας «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε» 6
    5. Αν έχουν τελικά γίνει τα από το 2005 εξαγγελθέντα μέτρα, για έργα 55 εκατομμυρίων ευρώ 7 προκειμένου να γίνει η διευθέτηση του «Ερασίνου» ποταμού και να αντιμετωπισθούν αντίστοιχα πλημμυρικά φαινόμενα στον αρχαιολογικό χώρο της Βραυρώνος;
    6. Τι πρόστιμα έχουν καταλογισθεί 8 έως σήμερα ειδικά για την περίπτωση των ως άνω παρεκκλίσεων σχετικά με τα εν λόγω πλημμυρικά φαινόμενα, αλλά και εν γένει κατά του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών για οποιεσδήποτε παραβάσεις και ειδικότερα
    όμως για περιβαλλοντικά ζητήματα;
Ευχαριστώντας σας εκ των προτέρων, περιμένουμε τις απαντήσεις σας πάνω στα ανωτέρω ερωτήματα, όσον αφορά στο θέμα των πλημμυρικών φαινομένων στην περίμετρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος στις υπηρεσίες του οποίου κοινοποιείται το παρόν, παρακαλείται για τις δικές του κατά νόμο ενέργειες και επεξεργασία των ως άνω θεμάτων (μαζί με τα υπόλοιπα που απασχολούν το Δήμο και την τοπική κοινωνία και αναφέρονται στον θόρυβο, τα τέλη, την ρύπανση, κ.ά), άλλωστε αυτή η εκ μέρους του επεξεργασία θα είναι χρήσιμη για τη συνολικότερη παρέμβασή του στα θέματα του αεροδρομίου, εν όψει μάλιστα της επιβαλλόμενης συμμετοχής του στο διάλογο στα πλαίσια της ανανέωσης της σύμβασης του αερολιμένα τα επόμενα χρόνια.
Με τιμή
Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ Σ-Α
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ

Για την διευκόλυνση των αναγνωστών έχουμε αφαιρέσει τις αναφορές στα απαραίτητα έγγραφα και παραστατικά για να γίνεται η ανάγνωση πιο εύκολη για τους αναγνώστες. Μπορείτε, όμως να διαβάσετε και αυτούσια την επιστολή όπως αυτή παρατίθεται πιο κάτω:

23 σχόλια:

  1. Και πάλι μπράβο σου κ. Ποθουλάκη. Κάνεις πράγματα που εδώ και χρόνια έπρεπε να είχαν αναδείξει άλλοι πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεωργιος Δανιηλίδης8 Μαρτίου 2015 στις 11:18 π.μ.

    Επί τέλους βρέθηκε ένας γενναίος πολίτης με αρετή για να υπερασπισθεί την νομιμότητα απέναντι στην ανεξέλεγκτη πολυεθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά τα αβγά.Ο Ποθουλάκης πάντα έλεγε και έγραφε ωραία παραμύθια καταγγελίας με τον Ο.Π.Α.Σ. τώρα του έδωσε ο δημαρχουλης ένα αξιώμα και γράφει πιο επίσημα.Όπως όλα στην Ελλάδα αρχίζει και τελειώνει με διαπιστώσεις και καταγγελίες που ίσως σε κάποια άλλη ζωή τα ελέγξει η τότε δικαιοσύνη. Η μπάλα ήταν και είναι στα δίχτια που εκαστοτε δημάρχου. Η απάντηση θα δοθεί απο το σημερινό δημαρχο. Ο σημερινός δήμαρχος έχει δείξει όπως και οι προηγούμενοι ολιγωρία και ανικανότητα στον χειρισμό αυτού του περιουσιακού στοιχείου του δήμου.Ολοι οι προηγούμενοι δήμαρχοι εκαναν τεράστιες προσωπικές περιουσίες,πιθανόν να κάνει το ίδιο και αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ο νυν Δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου ή η νυν Δημοτική Αρχή εμπόδιζε τον Συμπαραστάτη των Δημοτών, κ. Ποθουλάκη, να κάνει αμερόληπτα το καθήκον του, σε τόσα θέματα που έχει ανακινήσει ήδη στο λίγο διάστημα της θητείας του, τότε θα είχαν νόημα αυτά που λες εσύ 1:34 μμ. Τα δείγματα γραφής όμως σε διαψεύδουν.

      Διαγραφή
  4. Δεν κανεις καποιος κατι φωναζουμε και οταν κανει καποιος λεμε οτι ειναι αχρηστο και μη αναγκαιο. Τελικα τι θελουμε μηπως καποιοι απλως δεν ξερουν τι θελουν και του φταινε ολοι. Καλα εκανε ο Ποθουλακης συνεχισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πάει καλά ο Πόθος ....... Και για όσους καταλαβαίνουν στρώνει χαλί επίθεσης εν όψει της συζήτησης για τη νέα σύμβαση και τους όρους που θα περιέχει αυτή για το αεροδρόμιο. Δείτε πως κλείνει την τελευταία παράγραφο του εγγράφου του και σε ποιους το στέλνει και θα καταλάβετε που το πάει. Η κίνησή του αυτή είναι για το καλό όλων και βοηθά την Δημοτική Αρχή ωστε να έχει στα χέρια της διαπαραγματευτικά χαρτιά. Καιρός να δούμε ποιο μακριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ?ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Ο 1.34 Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΕΚΤΟΣ Δ.Σ. ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΛΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΑΞΙΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ-ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΛΕΕΙ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν λεει αυτα ο 0134. Αμφισβητει τις προθεσεις του Ποθουλακη. Η θεση ειναι καινουργια απο την σταση και την δουλεια που θα ριξει ο Συμπαραστατης θα αποκτησει ισχυ ή οχι. Ο Ποθουλακης. τα παει καλα. Εκνευριζεται μονο η αντιπολυτευση γιατι αυτος θετει σοβαρα θεματα κατι πουμε το ζορι αλλα 1-2 ατομα κανουν. Η αντιπολυτευση ασχολειται με παρτερια, τσακωμους του ειπα μου ειπε, δεν υπαρχει τιποτα σοβαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Ο ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΤΑΜΤΑΚΟΣ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ,Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΛΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ.Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΗΡΕ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ.Ο ΜΗΤΣΟΥΛΗΣ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΒΛΑΚΑΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΕΝΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΤΟΝ Γ.Γ. ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΡΑΝΙΟ Ο ΚΟΝΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΤΕΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΜΥΑΛΟ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΤΣ ΙΛ ΜΑΡΚ.ΡΕ ΟΥΣΤ ΜΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ,ΜΟΝΟ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατάλαβε επί τέλους το μπλόγκ ότι με το να κόβει σχόλια όχι γιά λόγους βωμολοχίας αλλα για λόγους πολιτικής άποψης ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ?Κάλλιο αργα παρά ποτέ Το ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση δεν σημαίνει ότι τον ρόλο της τον παίρνει επιχειρηματίας η δημοσιοκάφρος Μικρός ο τόπος .Ολοι ξέρουν τι ρόλο παίζει ο καθείς ιδιαιτερα αν η γραφή του και οι απόψεις του ειναι πασίγνωστα σε αυτο τον τόπο Ο Ποθουλάκης εχει δώσει δείγματα γραφής και οι ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ των γνωστών σχολιαστών δεν τον αγγίζουν Απλά επιβεβαιώνουν το τι εχει να αντιμετωπίσει ο συνήγορος απο τους κοακοηθέστατους που μιλάνε για ξεροκομματα οπως ακριβως ΕΧΟΥΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Κοινως εξ ιδιων κρινουν τα αλλοτρια αυτό το 'εχουμε εμπεδώσει πλέον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μιλάνε οι "ανώνυμοι" τυφλοί αμφισβητίες, για τον Ποθουλάκη (ο "κοντός" λέει, ο "Χρηστάκης", κλπ), αλλά ένα έχω να τους πω, γιατί είτε δεν το ξέρουν, είτε δεν θέλουν να τον παραδεχθούν για τους δικούς τους λόγους. Φίλοι μου, γνωρίστε αυτόν τον άνθρωπο και τοποθετηθείτε μετά αντικειμενικά. Δεν είναι καθόλου τυχαίος, μπορεί να προσφέρει στον τόπο που και εσείς λέτε ότι αγαπάτε. Εγώ ως προς την αξιοποίησή του από τη σημερινή δημοτική αρχή, συγχαίρω τον σημερινό δήμαρχο. Ας μην είμαστε μικρόψυχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΗΝ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΥΛΗ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΛΑΚΑ.ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΥ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΑΚΗ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποθουλάκη είσαι ο καλύτερος, είσαι ο συμπαραστάτης μας, δούλεψε για όλους και μη κοιτάς τι λένε γύρω - γύρω τα στενά μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Tελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο Ποθουλάκης είναι σε δυσμένεια από τη Δημοτική Αρχή, γιατί εκτός των άλλων έπεσαν τηλέφωνα από ψηλά, μετά από παρέμβαση του Αεροδρομίου.
    Άρχισαν τα όργανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το δυσμενεια απο την δημοτικη αρχη ειναι κατι γενικο πολλη γενικο. Απο ποιους? Αυτους που ξερω εγω απο την δδημοτικη αρχη τον συμπαθουν ιδιαιτερως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποθουλακι το αφεντικο του δημου ετοιμαζει κολπο με το μπουζουκτζικο αυτο ειναι για κλεισιμο και ο δημαρχος κανονιζει να δωσει αδεια να σε εδω τι πουλια πιανεις,μονο ψοφια απο τα φαρμακα? Μεγαλη Λαμογια αν στην περασει σε ξεφτυλισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ένας Ποθουλάκης δεν ξεφτιλίζεται έτσι εύκολα από ενέργειες άλλων αρμοδίων, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Η πορεία του είναι γνωστή και ουδέποτε ταυτίσθηκε με παρανόμους, λαμόγια, αρπαχτές, παράνομα μαγαζιά, κλπ. Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του και όσοι από εμάς γνωρίζουμε τον Χρήστο νιώθουμε σιγουριά από την εντιμότητα και τις ικανότητές του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΒΡΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ?Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ,ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΗ,ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΜΗΤΣ ΙΛ ΜΑΡΚ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.ΑΝΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΠΙΤΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αρκεί που παίρνει θέση επίσημα και τεκμηριωμένα ο Ποθουλάκης, ως Συμπαραστάτης πλέον. Οι παράνομοι κάθε κατηγορίας σίγουρα δυσφορούν γι' αυτά που γράφει και εντοπίζει. Κάποιοι θα τον ήθελαν άφωνο, ακόμα και κάποιοι που τον ψήφισαν, αλλά δεν τους βγήκε και τώρα "λιθοβολούν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ποθουλακης. Δεν ξερω γιατι τοσος θορυβος για εναν δωτο για εναν διορισμενο.Αν ποτε αποκτησει αιρετη θεση[Αν εκλεγει] τοτε τα λεμε.Η δυναμη και η εξουσια εχουν νοημα και αξια οτν πηγαζουν απο τον λαο λαο,απο εκλογικη διαδικασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τους χαιρόμαστε τους εκλεγμένους μας. Να τους χαιρόμαστε για τα προσόντα και τα καλά που μας κάνουν καθημερινά, εδώ και χρόνια. Όσο για εσένα 9:45 δεν είναι ακριβώς έτσι γιατί μάλλον σου διαφεύγει ότι ο "Συμπαραστάτης" στους Δήμους εκλέγεται από τα 2/3 των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, δηλαδή έχουμε έμμεση εκλογή, που για να συμβεί πρέπει να ψηφίσει συμπαραστάτη και ένα τμήμα της αντιπολίτευσης.

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου