Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Απίστευτο: Ανακοίνωσαν πως ο υπουργός δεν είναι τσακωμένος με τον αναπληρωτή!

Μπαλτάς και Κουράκης ενημερώνουν «αρμοδίως» πως «υπάρχει απόλυτη συνεργασία μεταξύ των επιτελείων τους»
και ότι «κοινός σκοπός» είναι η εύρεση της βέλτιστης λύσης προς όφελος της εκπαίδευσης.
Με επίσημη ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, ο Αριστείδης Μπαλτάς και ο Τάσος Κουράκης ενημερώνουν πως η συνεργασία τους είναι άριστη και οι σχέσεις τους αρμονικές.




Αφορμή για την ανακοίνωση αυτή υπήρξαν σημερινά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία υπάρχει ένταση στις σχέσεις του υπουργού Παιδείας και του αρμόδιου αναπληρωτή υπουργού σχετικά με τις πανελλαδικές εξετάσεις αλλά και την επιλογή Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης και Διευθυντών Σχολείων, ενώ μάλιστα υπήρξαν και αναφορές περί επικείμενης παραίτησης Κουράκη.

«Αμφότεροι οι Υπουργοί δηλώνουν κατηγορηματικά ότι υπάρχει απόλυτη συνεργασία στα εν λόγω θέματα μεταξύ των επιτελείων τους. Ο κοινός σκοπός τους είναι ένας: η εύρεση της βέλτιστης λύσης προς όφελος των μαθητών, των εκπαιδευτικών και εν γένει της εκπαίδευσης», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Επίσης, επισημαίνεται πως πρόκειται για «μυθεύματα που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Άλλωστε, με τη δημοσιοποίηση των τελικών αποφάσεων την ερχόμενη εβδομάδα, όλοι οι ισχυρισμοί θα αποδειχθούν ανυπόστατοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου