Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Τα δύο πιο γνωστά χειμερινά θέρετρα της Ελβετίας

Τα δύο πιο γνωστά χειμερινά θέρετρα της Ελβετίας
Δεν είναι τυχαίο που βρίσκονται στις λίστες των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο. Γαλαζοαίματοι, σελέμπριτις, επιχειρηματίες και γενικότερα…
όσοι το «φυσούν το παραδάκι» επιλέγουν αυτούς τους προορισμούς για τις χειμερινές τους διακοπές.

Και για να το κάνουν, κάποιος λόγος θα υπάρχει.

Τα χειμερινά θέρετρα που παρουσιάζουμε παρακάτω είναι τα καλύτερα που υπάρχουν στην Ευρώπη, γιατί συνδυάζουν την απόλυτη χλιδή, τις καλύτερες υπηρεσίες και μοναδικά φυσικά τοπία, που αναζωογονούν σώμα και πνεύμα.

Για την… τσέπη, ίσως θα ήταν καλύτερα να μη μιλήσουμε…

Zermatt, Ελβετία



Νικόλ Κίντμαν, Ρόμπι Γουίλιαμς, Μαντόνα. Είναι μόνο μερικά από τα ονόματα αστέρων της διεθνούς σόουμπιζ, που έχουν επιλέξει αυτό το μέρος στην Ελβετία, για να απολαύσουν τις χειμερινές τους διακοπές και τις χιονισμένες βουνοπλαγιές των Άλπεων.

Το Zermatt φημίζεται, πέρα από τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις για σκι, και για την υψηλή γαστρονομία, καθώς διαθέτει την υψηλότερη πυκνότητα γκουρμέ εστιατορίων στον κόσμο.

Για εκείνους που το χρήμα είναι το τελευταίο που τους απασχολεί (!) το σαλέ Chalet Zermatt Peak είναι η ιδανικότερη επιλογή για διαμονή. Στοιχίζει μόλις 190.000 ευρώ για δύο εβδομάδες την υψηλή περίοδο. Διαθέτει το δικό του κελάρι, τρείς αίθουσες HD κινηματογράφου και γυμναστήριο.



St. Moritz, Ελβετία




Κομψότητα, χάρη, πολυτέλεια, πανάκριβες μπουτίκ και… χιονισμένες βουνοπλαγιές. Αυτό είναι με λίγα λόγια το St Moritz και γι΄ αυτό δε λέει να φύγει από τη λίστα προορισμών των πάμπλουτων της Ευρώπης και όχι μόνο.

Η Λιζ Χάρλεϊ και η Ιβάνα Τραμπ το έχουν επισκεφθεί ουκ ολίγες φορές, ενώ δεν είναι λίγοι και οι ρώσοι δισεκατομμυριούχοι που φτάνουν στο Samedan με τα ιδιωτικά τζετ τους και στη συνέχεια μπαίνουν στις λιμουζίνες τους με προορισμό το St. Moritz.

Μετά το σκι απολαμβάνουν το δείπνο και το ποτό τους στο περίφημο Altitude Bar στο ξενοδοχείο Kulm Hotel, συνοδεία ζωντανής μουσικής με πιάνο.



Η διαμονή στις σουίτες του ξενοδοχείου με θέα στη λίμνη στοιχίζει από 2.000 ευρώ τη βραδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου