Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Επιτυχιών συνέχεια για τους Έλληνες στην Ιταλία

Επιτυχιών συνέχεια για τους Έλληνες στους δύο διεθνείς αγώνες της Ιταλίας, Toscana Tour στο Arezzo και Riviera Sun Tour στο St Giovanni di Marignano.
Τα δύο τετραήμερα, 26-29 Μαρτίου (δεύτερη εβδομάδα για το Arezzo και πρώτη εβδομάδα για το St Giovanni) οι Έλληνες ιππείς και αμαζόνες κατάφεραν να κατακτήσουν 8 μετάλλια και φυσικά πολλές θέσεις μέσα στις εξάδες των αγωνισμάτων με πολύ καλή παρουσία.

Στους αγώνες του Arezzo οι αμαζόνες μας κέρδισαν δύο χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλια. Μεγάλη νικήτρια σε αγώνισμα ύψους 1.30μ. αναδείχθηκε η Μιλένα Παππά με τον Crème με άπταιστη και τον καλύτερο χρόνο, ενώ νικήτρια ήταν και η Αλεξάνδρα Παράσχη με την Carmen Lou σε αγώνισμα ύψους 1.25μ. με επίσης την γρηγορότερη άπταιστη διαδρομή. Στο ίδιο αγώνισμα στην 2η θέση ήταν η Δήμητρα Ιγγλέση με τον Diamond και στην 3η θέση η Μιλένα Παππά με την Chelsea. Πολύ καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε από την 6η θέση σημείωσε η Ιόλη Μυτιληναίου με την Equitta σε αγώνισμα ύψους 1.40μ., ενώ η ίδια αμαζόνα με τον Rostaar σε αγώνισμα ύψους 1.35μ. ήταν στην 4η θέση.

Στους αγώνες του St Giovanni οι Έλληνες ιππείς κέρδισαν τέσσερα μετάλλια, εκ των οποίων τα δύο ασημένια και τα δύο χρυσά. Ο Δημήτρης Νάτσης με την Cerena στην κατηγορία των νέων ίππων (7 ετών) κέρδισε μία 2η και μία 3η θέση με άπταιστες διαδρομές και σε αγώνισμα ύψους 1.40μ. ο ίδιος αθλητής πήρε το χάλκινο μετάλλιο ιππεύοντας την Zarmara με διπλή άπιαστη διαδρομή. Τέλος την 2η θέση σε αγώνισμα ύψους 1.25μ. κέρδισε ο Λουκάς Παπαδόπουλος με τον Fever Pitch με διπλή άπταιστη διαδρομή.

Και οι δύο αγώνες στην Ιταλία συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα με μεγάλη Ελληνική συμμετοχή.


Από το Γραφείο Τύπου
της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου