Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Κωνσταντίνος Π. Κουλούρης: Επιστολή ΠΡΟΣ τον κο Πέτρο Φιλίππου για ΧΥΤΑ Γραμματικού

Προς: κ. ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής

Κοινοποίηση: κα ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ
Περιφερειάρχη Αττικής
Α Ν Ο Ι Κ Τ Η   Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η
κύριε Πέτρο Φιλίππου,
με έκπληξη διάβασα προχθές την δήλωσή σας ότι «το έργο στο Γραμματικό είναι 100% έτοιμο…Το ζήτημα είναι τι υλικά θα δεχτεί …»,
πανομοιότυπη με ανάλογη δήλωση του «αναρμόδιου» Αναπληρωτή Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, «Οικολόγου(;;;)» κου Γιάννη Τσιρώνη (που μάλλον την ανακάλεσε!).
Με αφορμή την δήλωση αυτή η ανοικτή συνέλευση κατοίκων-δημοτών του Δήμου Μαραθώνα!!!, την 01/03/2015 αποφάσισε, με συντριπτική πλειοψηφία, ότι ως αντιπεριφερειάρχης είστε ανεπιθύμητο πρόσωπο στον Δήμο Μαραθώνα!!!

Να ελπίσω ότι η δήλωση έγινε από λάθος ή ίσως για να «μετρήσετε» αντιδράσεις ,γιατί αρνούμαι να δεχτώ ότι είστε ένας «συνειδητός πολιτικός απατεώνας», αν πράγματι υπαναχωρείτε παρασύροντας στο ολίσθημα και την Περιφερειάρχη ΑΤΤΙΚΗΣ κα ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ η οποία μαζί σας σε δημόσια προεκλογική συνάντηση στο Γραμματικό, ΔΗΛΩΣΑΤΕ ότι μετά από έρευνα, γνωρίζετε ότι το έργο ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!! και δεν θα λειτουργήσει ποτέ!!! (φαντάζομαι ότι αυτό ΔΕΝ εννοούσε, εκτός αν σας ξεγελάσουμε και μας ψηφίσετε και κερδίσουμε τις εκλογές!!!)

Όμως, με στοιχεία (φωτό) προκύπτει ότι συνεχίζονται ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ εργασίες υποδομής στο ΠΑΡΑΝΟΜΟ έργο!!!
κε Φιλίππου,
ποιος έδωσε εντολή και ποιος παρακολουθεί τις εργασίες αυτές;;; 
Πως επιτρέπετε την συνέχιση του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΕΡΓΟΥ;;;
Με απόφαση ποιου εκτελούνται;;;

Για τα σοβαρά αυτά ερωτήματα οφείλετε, μια άμεση διευκρινιστική απάντηση και μια ευκαιρία, είναι η συνάντηση που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 08/03/2015, από κατοίκους και τον Δήμο του Μαραθώνα στον κινηματογράφο «Αλίκη», ώρα 14.00.
Θα είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τις αρχές, τις απόψεις και τον προγραμματισμό σας…
Μαραθώνας 07/03/2015

Κωνσταντίνος Π. Κουλούρης
Ομότιμος Καθηγητής ΤΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου