Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

«Μου την έχουν στήσει» - Θρίλερ με την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου που επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος»

paidiΣυγκλονίζει η ομολογία της συντρόφου του - Σύμφωνα με τον συνεπιβάτη, φίλο και
συνάδελφο του αγνοούμενου, ο 23χρονος φαινόταν ιδιαίτερα προβληματισμένος τις τελευταίες ημέρες και φοβόταν ότι κάποιοι θα του έκαναν κακό

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το μεσημέρι της Πέμπτης, οι έρευνες του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Άνδρου και Τήνου για τον εντοπισμό ενός 23χρονου φαντάρου που επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος».

Από τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο 23χρονος στρατιώτης Τάκης (Σαράντος) Κολλιαδέλης, ο οποίος επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», που εκτελούσε το δρομολόγιο από Χίο για Πειραιά, αγνοείται.


Ο Τάκης (Σαράντος) που κατοικεί στη Χαλκίδα, υπηρετούσε στο νησί και επέστρεφε στον Πειραιά με αναβολή.

Το πλοίο αναχώρησε από το λιμάνι της Χίου στις 11:20 το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουνίου και κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 7:00 το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με τον συνεπιβάτη, φίλο και συνάδελφο του αγνοούμενου, ο Τάκης εθεάθη για τελευταία φορά στην πλώρη του πλοίου στις 02:15 τα ξημερώματα.


Όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, έπεσε το βράδυ να κοιμηθεί και όταν ξύπνησε ο 23χρονος έλειπε.

Συγκλονιστική είναι και η ομολογία της συντρόφου του 23χρονου. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ο αγαπημένος της, της τηλεφώνησε τα ξημερώματα και της εξομολογήθηκε ότι φοβάται για τη ζωή του και ότι κάποιος του την έχει «στημένη».

Ο φίλος του, από την άλλη, ανέφερε πως ο 23χρονος φαντάρος, ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος τις τελευταίες ημέρες και φοβόταν ότι κάποιοι θα του έκαναν κακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ρούχα του, ναι μεν βρέθηκαν, αλλά μέσα σε αυτά δεν βρέθηκε το πορτοφόλι και το κινητό του, ενώ το τελευταίο σήμα που εξέπεμψε το κινητό, ήταν σε σημείο μεταξύ Τήνου και Σύρου.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετείχαν τέσσερα πλωτά και ένα ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος.



paidi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου