Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018

Ο «κλέφτης με τις μαξιλαροθήκες» άδειασε σπίτι αλλά άφησε πίσω τα… κλειδιά του!

Έβαλε σε μια μαξιλαροθήκη μετρητά ύψους 1.500 ευρώ και τα χρυσαφικά της γυναίκας και εξαφανίστηκε - Ωστόσο τον πρόδωσαν τα πεσμένα κλειδιά του
Μόνος του είχε προδοθεί ο τσιγγάνος διαρρήκτης που είχε γίνει γνωστός στη Μεσσηνία ως «ο κλέφτης με τις μαξιλαροθήκες», καθώς τα κλειδιά του αυτοκινήτου του που του έπεσαν κατά την διάρκεια μιας διάρρηξης αποκάλυψαν την ταυτότητά του!

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στην περιοχή Σπερχογεία του δήμου Καλαμάτας έλειπε εκείνη τη νύχτα του 2013 κι έτσι ο δράστης παραβίασε ανενόχλητος ένα παράθυρο, μπήκε μέσα και έκανε άνω- κάτω όλα τα δωμάτια αναζητώντας χρήματα και τιμαλφή. Τελικά, έβαλε σε μια μαξιλαροθήκη μετρητά ύψους 1.500 ευρώ και τα χρυσαφικά της γυναίκας και εξαφανίστηκε.

Όταν εκείνη επέστρεψε, βρήκε το σπίτι σαν «βομβαρδισμένο» και κάλεσε την Αστυνομία. Βρήκε, όμως, πεσμένα στην αυλή της κλειδιά αυτοκινήτου, τα οποία παρέδωσε στους αστυνομικούς που δεν άργησαν να επιβεβαιώσουν ότι ανήκαν στον διαρρήκτη ο οποίος παραδέχθηκε πως ήταν δικά του, αλλά αρνήθηκε ότι διέπραξε την κλοπή!

Η υπόθεση της διάρρηξης εκδικάστηκε την περασμένη Παρασκευή από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας, αλλά ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε και δικάστηκε ερήμην. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για κλοπή και του επέβαλε ποινή φυλάκισης δυο ετών, χορηγώντας τους όμως τριετή αναστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου