Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Σπείρα πλαστογράφων με κλοπές εξαρθρώθηκε στη Ρόδο


Οι συλληφθέντες είχαν στις αποσκευές τους πλήθος πλαστές ταυτότητες αλλά και
υπερσύγχρονες συσκευές που προκαλούν παρεμβολές στις κλειδαριές Ι.Χ. αυτοκινήτων και διευκολύνουν την κλοπή
Έβγαλε «λαγό» η σωματική έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου σε τρεις νεαρούς αλλοδαπούς οι οποίοι ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής προς Πειραιά στο λιμάνι Ακαντιάς, καθώς αποκάλυψε ότι είναι μέλη οργανωμένου κυκλώματος πλαστογράφων που επιδίδονται και σε διαρρήξεις οχημάτων.

Οι αλλοδαποί ηλικίας 25, 24 και 21 χρόνων είχαν στις αποσκευές τους πλήθος πλαστές ταυτότητες, έναν φορητό υπολογιστή, κινητά και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, αλλά και υπερσύγχρονες συσκευές που προκαλούν παρεμβολές στις κλειδαριές Ι.Χ. αυτοκινήτων και διευκολύνουν την κλοπή τους!


Αλλά και στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμεναν, έγινε έρευνα κατά την οποία βρέθηκαν και άλλες πλαστές ταυτότητες και τραπεζικές κάρτες αναλήψεων στα ονόματα τρίτων προσώπων, που εκτιμάται ότι είναι κλεμμένες.

Οι δράστες κρατούνται στο πλαίσιο της προανάκρισης, ενώ ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου τους άσκησε δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, κατοχή πλαστών εγγράφων και διακεκριμένες κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου