Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Παγκόσμια πρωτοτυπία: 24ωρος διαγωνισμός για νέα αυτοκίνητα της ΕΛ.ΑΣ.


Σε μια μοναδική ακόμη και για τα παγκόσμια δεδομένα κίνηση, η Ελληνική Αστυνομία
ζήτησε προσφορές για τα νέα της οχήματα, βάζοντας καταληκτική ημερομηνία σε μόλις 24 ώρες από τη στιγμή που έστειλε την ειδοποίηση στους ενδιαφερομένους!
Όπως μπορείτε να δείτε λοιπόν και εσείς στα παρακάτω έγγραφα που αποκαλύπτουμε, η ΕΛ.ΑΣ. ζητά απο τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτου να κάνουν προσφορές για διάφορα οχήματα που θέλει να αγοράσει (επιβατικά, φορτηγά, βυτιοφόρα) με κινητήρες πετρελαίου, καθώς και τυχόν διαθεσιμότητα για επιβατικά με κινητήρα διπλού καυσίμου (βενζίνη-φυσικό αέριο).
Ως εδώ όλα καλά, αφού κατά καιρούς έχουμε και εμείς στηλιτεύσει την κάκιστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο στόλος των περιπολικών και των γενικότερων οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ., φωνάζοντας για την ανάγκη άμεση αντικατάστασης και ενίσχυσης των οχημάτων.

peripoliko-640
Όμως, εάν δείτε καλύτερα τα σχετικά έγγραφα θα διαπιστώσετε και εσείς ότι η ΕΛ.ΑΣ. «λόγω ανελαστικών υποχρεώσεων» ζητά τα διαθέσιμα στοιχεία να σταλούν στην αρμόδια ηλεκτρονική διεύθυνση μέχρι και σήμερα, τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 29/06/2018, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Με το δεδομένο ότι το έγγραφο στάλθηκε χθες Πέμπτη 28/06/2018, η Ελληνική Αστυνομία ζητά τα στοιχεία να σταλούν μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες!
Αν μη τι άλλο η προθεσμία αυτή είναι «θηλιά στον λαιμό» για μια αντιπροσωπεία που θα θελήσει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό, αφού μόνο για να συγκεντρωθούν τα διαθέσιμα στοιχεία, να γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις για τη διαθεσιμότητα κ.ο.κ., απαιτείται ένα εύλογο χρονικό διάστημα από την στιγμή που θα φθάσει το έγγραφο στα χέρια του αρμόδιου υπαλλήλου. Προς τι λοιπόν αυτή η βιασύνη; Γιατί μπήκαν μόλις 24 ώρες προθεσμία σε αυτή την προσφορά, όταν μάλιστα πρόκειται για ένα τόσο σημαντικό θέμα όσο η ενίσχυση του στόλου των οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας;
seaa1 copy
seaa2 copy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου