Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη ενημερώνει του 4 Συλλόγους περιοχής Πλατύ Χωράφι

Αυτεπάγγελτη διαδικασία διαμεσολάβησης για επικαιροποίησης ενημέρωσής σας στην Υπόθεση του αποχετευτικού Σ-Α προς του 4 Συλλόγους περιοχής Πλατύ Χωράφι.
Τους ενημερώνει σε γενικές γραμμές ότι τα ζητήματα που θίγουν σε σχετικό έγγραφό τους έχουν ήδη τύχει συγκεκριμένων χειρισμών τόσο από τον «Συμπαραστάτη» (με διαμεσολάβηση και έγγραφες προτάσεις του), όσο και από την Δημοτική Αρχή Σπάτων, Αρτέμιδος, αλλά και πλήθος συμπολιτών μας, καθώς και από την Ομοσπονδία Εξωραϊστικών Πολιτιστικών Συλλόγων Αρτέμιδος, Σπάτων.




Επιπλέον και επειδή στην ανακοίνωσή τους αναφέρονται στην αναζήτηση λύσεων του αποχετευτικού της περιοχής, τους ενημερώνει ότι τόσο ο «Συμπαραστάτης», όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάτων, Αρτέμιδος αναφέρονται στην λύση σύνδεσης του αποχετευτικού των πόλεών μας με τις ΕΕΛ Ψυττάλειας (Λύση που ενυπόγραφα δέχονται ήδη χιλιάδες συμπολίτες μας)
Επί αυτής της τεκμηριωμένης λύσης, που για πρώτη φορά αποφάσισε το Σ.Σ. Σπάτων, Αρτέμιδος στις 27.1.2016, τους διευκρινίζει ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα νομιμότητας της από τον ελεγκτή Νομιμότητας, οπότε η εν λόγω απόφαση του Δ.Σ. για σύνδεση με την Ψυττάλεια είναι η μόνη νόμιμη απόφαση (πρόταση) του Δ.Σ. Σπάτων, Αρτέμιδος για το αποχετευτικό.
σε αντιδιαστολή με την παραπάνω απόφαση του Δ.Σ. Σπάτων, αρτέμιδος (αριθμ.330/2015), η απόφαση 100/2016 του Δ.Σ. Ραφήνας-Πικερμίου (για χωροθέτηση ΚΕΛ στου Πλατύ Χωράφι!!!), κρίθηκε επίσημα από τον Ελεγκτή Νομιμότητας (απόφαση 4.7.2017) ως «μη εκτελεστή» πράξη, με ταυτόχρονη παρατήρηση-προτροπή του Ελεγκτή Νομιμότητας, για αναζήτηση της σωστής διαδικασίας, η οποία εκφράζεται μόνο με απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος για προηγούμενη προέγκριση της χωροθέτησης του έργου σύμφωνα με την ΚΥΑ 69269/56387/24.10.1990 - Απόφαση όμως που εν προκειμένω δεν φαίνεται να έχει εκδοθεί.

Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρο το έγγραφο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου