Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΡΑΥΡΩΝΑ: Η Καρέκλα για ΑΜΕΑ μετά την "Αποκαθήλωση"...η "Ανάσταση"

Πρώτη δημοσίευση: 28.09.2016
Στο άρθρο μου: «Βραυρώνα - Εγκατάσταση της καρέκλας για Α.μΕ.Α....που "θάφτηκε"» είχα αναλύσει και προβλέψει όλους τους λόγους που καθιστούσαν ακατάλληλο το σημείο που τοποθετήθηκε, τελικά, η καρέκλα για τους αναπήρους.
Ο Δ.Μάρκου συνεχίζει σταθερά να επιβεβαιώνει τις δυσοίωνες προβλέψεις μου («Δημήτρης Μάρκου - Τον ξέρετε;») σχετικά με την ακαταλληλότητα του για την θέση του Δημάρχου στον Δήμο Σπάτων, Αρτέμιδος. Έναν Δήμο που ΔΕΝ γνωρίζει καθόλου! Σε έναν Δήμο που ούτε καν κατοικεί!

Δυστυχώς η ιστορία με την καρέκλα των ΑμΕΑ δεν τελείωσε με το ξήλωμα της, όπως νομίζαμε!




Πριν μερικές μέρες, την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και αφού είχε τελειώσει το πανηγύρι του Δεκαπενταύγουστου, ήρθε πάλι συνεργείο και εγκατέστησε ξανά την καρέκλα  Seatrac!!

Καμαρώστε την:

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι έχουν ξηλώσει τον διάδρομο που θα βοηθούσε το αναπηρικό καροτσάκι να φτάσει στην καρέκλα και η απόσταση από τον τσιμεντένιο διάδρομο είναι τώρα μεγαλύτερη.
Η καρέκλα μπήκε πιο μέσα στην θάλασσα και ετοιμάζεται πάλι να "θαφτεί" βαθειά όπως την προηγούμενη φορά.

Αν παρατηρήσετε ο διάδρομος της καρέκλας δεν φτάνει μέχρι τις κουπαστές! Σταματάει νωρίτερα, πολύ απότομα και επικίνδυνα!!
Δείτε τις οδηγίες που αναγράφονται πάνω στην βάση της καρέκλας:
Επιτέλους μπορεί κάποιος να μας κοινοποιήσει τα σχέδια και την μελέτη με βάση τα οποία επέλεξαν αυτό το σημείο για την τοποθέτηση της καρέκλας;

Τέλος καλοκαιριού, μια εβδομάδα πριν ανοίξουν τα σχολεία, εν μέσω πανελλαδικών εξετάσεων τι όφελος θα έχει η τοποθέτηση της καρέκλας; Η καλοκαιρινή περίοδος ουσιαστικά έχει τελειώσει!!! Κανονικά τώρα θα έπρεπε να την ξηλώσουν!!!

Σε λίγες μέρες θα πρέπει να έρθουν πάλι να τη ξηλώσουν και θα μας μείνει άλλο ένα ζευγάρι όμορφες, ανοξείδωτες κουπαστές στην παραλία!!!

Και αυτή την φορά ο ανίκανος Δ.Μάρκου απέδειξε ότι έχω δίκιο, κάτι τραγικό για τον Δήμο και τους Δημότες. Όταν μπορώ εγώ να βλέπω και να επισημαίνω τόσο εξόφθαλμα και επικίνδυνα λάθη και ο Δήμαρχος με όλο αυτό το επιτελείο που χρηματοδοτούμε να παίρνει καταστροφικές αποφάσεις! Ένα επιτελείο που το χρησιμοποιεί μόνο για προβολή και ανάδειξη του ιδίου!! Είναι χρονοβόρες οι προετοιμασίες για εκδηλώσεις για το "Φεγγάρι του Αυγούστου" και τις "Σαρδέλες που γίνονται, σε μια βραδιά, Γαύροι...

Τελικά μετά από 2 χρόνια καταστροφής και λεηλασίας του Δήμου αποδεικνύει ότι είναι ένας εγκληματίας αριβίστας που το μόνο που τον ενδιαφέρει -άσχετα το κόστος και την ζημιά που θα προκαλέσει- είναι να ξεφύγει από την ανεργία.
Τι ήταν όλο αυτό; Τι εξυπηρέτησε;
Ο Δ.Μάρκου, μέσα στην αγωνία του να μην βρεθεί έκπτωτος  στην διάρκεια της θητείας του προσπαθεί να εκμεταλλευθεί ακόμη και τις ευπαθείς ομάδες, όπως οι ΑμΕΑ, για να αγγίξει το κοινό αίσθημα και να προβληθεί στο πολιτικό προσωπικό της κεντρικής εξουσίας μέσω των ΜΜΕ.
Μόνο που έχει τέτοια κοινωνική ευαισθησία που "πούλησε" το ΚΗΦΗ και το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε ιδιωτική Εταιρεία.
Έχει τέτοιο περιβαλλοντολογική συνείδηση που ενώ προεκλογικά έταξε αποχετευτικό με σύνδεση στην Ψυτάλλεια αμέσως μετά την ενθρόνισή του στον Δημαρχιακό θώκο φέρνει συνεχώς αποφάσεις για ΚΕΛ σε διάφορα σημεία του Δήμου!!

18 σχόλια:

  1. ποιος να κανει μελετη στον Δημο???
    ολοι υπαλληλοι και αιρετοι το μονο που κοιτουν ειναι το αραχτοι και lite και πως θα κονομησουμε
    ενας Δημος υπο διαλυση ειναι
    ο καθεις κανει οτι του ερθει
    μονο ακριβα τελη εισπρατουν απο παροχες τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δικιο εχεις
      ειναι μονο για τα πανηγυρια
      και για φωτογραφιες και γλειψιματα στο fb

      Διαγραφή
  2. Αυτό λέμε αφού είναι τόσο τραγικά τα πράγματα με τον δήμαρχο όπως τα λέτε εδώ γιατί στο fb δεν του γράφουν τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EXEI ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ?

      Διαγραφή
    2. Όλοι το ίδιο κάνουν γι'αυτό γράψτα στον δικό σου τοίχο ή αν δεν έχεις fb εσύ να τα γράψουν οι άλλοι

      Διαγραφή
    3. FB ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ. Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΤΑ ΕΣΒΗΣΕ .ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΕΓΩ.

      Διαγραφή
    4. Έχει και ο Σίσυφος τοίχο στο fb νομίζω.
      Δεν είναι θέμα μόνο με σένα και τον αδελφό σου είναι με όλους τους δυσαρεστημένους πολίτες

      Διαγραφή
    5. χα χα χα χα χα εχεις μεγαλη πλακα ψαχνεις για μ@κ@κες

      Διαγραφή
    6. Αν περιμένεις με αυτά τα μυαλά να χτυπηθεί ο δήμαρχος ούτε για αστείο θα βγει και την άλλη τετραετία. Αυτές οι δουλειές ξεκινάνε απο το fb πρώτα μετά πάνε πιο έξω στον δρόμο ας πούμε μέχρι να έρθει το τελικό αποτέλεσμα.

      Διαγραφή
  3. εσυ που εχεις σωστα μυαλα ΑΝΩΝΥΜΕ γραψε πρωτος και στα καπακια εμεις ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ θα εννοείς να πέσει ο δήμαρχος προφανώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ειναι να γινει κατι στον Δημο για την ποιοτητα ζωης των κατοικων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιστός Λάτρης του "ΣΙΣΥΦΟΣ"1 Σεπτεμβρίου 2016 στις 10:51 π.μ.

    Ηλίθιοι ο Δ.Μάρκου ήρθε να κάνει μια γερή αρπαχτή μπάζα και να χαθεί να την φάει στα ανώμαλα γούστα του και να χρηματοδοτήσει την πιθανή είσοδο του στην κεντρική πολιτική σκηνή βουλευτάκος σαν ΤΑΜΤΑΚΟΣ και γλύτωνε την ανεργία σε πρώτη φάση αλλά και προοπτική να γίνει Οικονόμου στην θέση του Οικονόμου.ΑΛΛΑ αυτό το αλλά δεν υπολόγισε το ηλίθιο λαμόγιο ο Δ.Μάρκου τον ΣΙΣΥΦΟ που έχει πρόσβαση σε ΟΛΑ και την δυνατότητα να γράφει στο μοναδικό ελεύθερό ΜΜΕ εδώ,οπως γραφουμε ΟΛΟΙ μας τα σχόλια μας ΕΦΑΓΕ τον Κατσαλιρο Πουλακη αργά γιατί αυτοί ήτανε αρκετά πιο έξυπνοι από αυτόν τον ηλίθιο και το πήγαιναν πιο αργά το δικό τους έγκλημα-ληστεια ενω αυτος το επαιξε κοντρα και ήθελε να τα πάρει όλα από την πρώτη ήμερα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ για τον Δ.ΜΑΡΚΟΥ ίσως δεν τελειώσει ούτε την θητεία σαν δήμαρχος άλλα μπορεί να κάνει καλή θητεία σαν υπόδικος κ φυλακισμένος ΚΑΝΕΝΑ Πολιτικό Κόμμα η εστω Απόκομμα ΔΕΝ θέλει ούτε την καληνύχτα του ανοχή και υπομονή τον κάνουν γιατί Θεσμικά είναι ΔΗΜΑΡΧΟΣ ακόμη.Το θέμα καταστροφή του τόπου Δ.ΜΑΡΚΟΥ το θεωρώ τελειωμένο ΑΛΛΑ δεν λύνεται το πρόβλημα του ΔΗΜΟΥ μας με τα υπόλοιπα λαμόγια που θα διεκδικήσουν τον τιτλο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΠΟΙΟΣ?ΠΟΥΛΑΚΗΣ?ΚΑΣΙΜΗΣ?Χ.ΜΑΡΚΟΥ? ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ? ότι υπάρχει είναι σάπιο τελείως ίσως πολύ πολύ χειρότερα και από αυτόν τον ηλίθιο αλήτη.Θα μας Δώσει Λύση ο ΣΙΣΥΦΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σίσυφος γράφει σωστά με αποδείξεις αλλά μερικοί σχολιαστές πολλές φορές υπερβάλλετε. Οι παρανομίες του δημάρχου είναι γεγονός αλλά τον λόγο έχει πρώτα η δικαιοσύνη μετά εμείς αν έχει κλέψει καταγγελία στον εισαγγελέα και ο εισαγγελέας θα υποδείξει αν είναι κλέφτης ή όχι. Δεν είναι δυνατό να γράφετε μερικές φορές οτι θα πάει φυλακή για το ΚΕΛ παράδειγμα αφού η απόφαση δεν είναι δική του αλλά της κυβέρνησης και της περιφέρειας τα ψέματα που είπε είναι άλλο θέμα κανείς δεν έχει πάει φυλακή για προεκλογικά ψέματα.

      Διαγραφή
  7. Τον Σίσυφο τον παρακολουθούμε, γράφει την αλήθεια και τον εμπιστευόμαστε γι'αυτό θα τον πάρουμε στα σοβαρά αν δώσει την λύση για τον κατάλληλο δήμαρχο ως τώρα δεν το έχει κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σισυφε οτι και να κανεις δημαρχος παλι ο Δ Μαρκου θα γινει,εκτος αν ρθει το ΚΕΛ οποτε τα πραγματα αλλαζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα ξαναβγεί ο Δ.Μάρκου όχι γιατί είναι καλός αλλά γιατί δεν υπάρχει αντικαταστάτης όσο για τα σκατά σιγά που θα έρθουν θα τα καθυστερήσουν όσο μπορούν για να περάσουν και οι άλλες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και τον Τυρακη να βαλουν καλυτερος απο αυτον θα ειναι,ο ανθρωπος ειναι τελειως ασχετος,,ασε που δεν υπαρχει πουθενα. Ειναι ο ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑΣ που λενε στα Σπατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου