Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

«ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ…..»

Με το που ξυπνάς ξεκινά αυτή η απίστευτη και αστείρευτη καθημερινότητα...τόσο αστείρευτη πηγή ζωής που σε κάνει να αναπολείς την χαμένη αθωότητα.
Τότε που το μόνο που σ’ ένοιαζε ήταν να σηκωθείς και να ετοιμαστείς για το σχολείο σου. Ούτε κρέμα ημέρας, ξέρεις αυτή με το κολλαγόνο που σου πρότεινε η καλή σου φιλενάδα, ούτε πρωινό "πάστωμα" με τα περιπλεκόμενα προϊόντα μακιγιάζ, επώνυμης εταιρείας, μην σε πούμε και banal, ούτε την ορθοστασία στην ορθάνοιχτη ντουλάπα γεμάτο ρουχισμό, που ποτέ δεν σου αρκεί, για να καταλήξεις σε ένα δυο ρουχαλάκια πανωφόρι και κατωφόρι…!




Όλα αυτά βέβαια τα κάνεις για σένα…. Πόσο σίγουρη είσαι?

Τα κάνεις για να καμουφλάρεις την "υπέροχη" πρωινή διάθεση, να πείσεις τον εαυτό σου ότι είσαι "θεά" γλυκιά μου και αν μη τι άλλο να ακούσεις και μία –δύο φιλοφρονήσεις από τον εκάστοτε σύντροφο, από τους συναδέρφους, από το αφεντικό…και αν δεν λάβεις κάτι…αρκείσαι με το βλέμμα των περαστικών βρε αδερφέ …άντε και τον «ψιλικατζή» –κάτι θα χρειαστεί να αγοράσεις.

Το καλύτερο δε, όταν υπάρχουν και τέκνα που πρέπει να ετοιμάσεις! Εκεί απλώς δεν κάνεις τίποτα από τα αναφερόμενα, είσαι ένα απλά θηλυκό πλασματάκι που έχεις την μοιραία σφραγίδα της μάνας σου. Μην γελιέστε καμία δεν γλυτώνει τον κανόνα…τάδε έφη ΜΑΛΒΙΝΑ Κ,!

Από την άλλη, είσαι η ερωτική και ερωτεύσιμη γυναίκα που επιθυμείς να είσαι τόσο αψεγάδιαστη, ώστε το ΑΜΟΡΕ να μην ξενοκοιτάξει…..!

Μήπως εννοείς να μην κοιτάξει άλλη πιο όμορφη από εσένα! Όχι ! Zamais (Ποτέ)!

Αχ! Όλα για το βωμό του Έρωτα, αυτό το στρουμπουλό μωρό που κρατάει το τόξο του σε ετοιμότητα,όταν βρεθεί σε θέση ισχύος, να ρίξει τα βέλη του ακριβώς στο « Δόξα Πατρί» - Κάτι σα να συ βαρές νταμπλάς που λεν και στου χωριόμ!

Άκου λοιπόν κουκλίτσα μου όσο και να προσπαθείς να δώσεις ώθηση στην γυναικεία φιλαρέσκειά σου, πάντα θα διαπυστώνεις ότι η υπάρχει μία BARBY, MIA PAMELA, ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ, ΑΝΝΑ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ κ.α. και όχι μία, ομολογουμένως όμοια παραγωγή….καθ’ ομοίωση και κατ' εικόνα της show biz για να μην ξεχνάμε τα πρότυπα που συνεχίζουν να λανσάρουν τα μέσα δικτύωσης και όχι μόνο,για την δική τους σκοπιμότητα σαφώς.

Εγώ τον έρωτα χρυσή μου τον αντιλαμβάνομαι σαν την πιο φοβερή «χειραψία» προς την ζωή.
«Χειραψία» άκουσες?
Δεν σου μίλησα για την εξωτερική σου ομορφιά, ούτε το όποιο σου retousarisma…!!!

Πόσες φορές δεν τραγούδησες δυνατά το άσμα της Κοκκίνου?
«Τι τις έχεις βρεί» και συνεχίζεις την απορία ….ακολουθώντας τους στίχους. «Μήπως είναι πιο καλή από εμένα ? Μήπως έχει χαρίσματα κρύμμένα?»

Ε! Ναι! Εκεί είναι η διαφορά…λίγο πιο έξυπνη από τις αποδεδειγμένες χαζές, η στατιστική έρευνα του Πανεπιστημίου στο Μανχάταν …το κατέγραψε σε επίσημα τεφτέρια.... όσο μια γυναίκα που στερείται εντυπωσιακής εμφάνισης, τόσο πιο θερμή είναι στο κρεβάτι. ΈΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ …!

Μπορεί οι άνδρες να διαθέτουν μεγαλύτερο εγκέφαλο που φαινομενικά να υπερισχύουν λόγω "μεγέθους", ωστόσο αγάπη μου η σωστή διαχείριση του νου είναι γένους θηλυκού…. όχι και τσάμπα μάγκας η εγκεφαλική γυναίκα!
Χρησιμοποίησε τον επιτέλους... και θα σε βλέπει σαν την ωραία κοιμωμένη…

Ή είμαι ερωτευμένη και δυστυχώς με τρόπο αστείο… (κλάματα, θλίψη, απορριφθέντα μηνύματα, αναπάντητες κλήσεις, ατελείωτες ψυχαναλυτικές συζητήσεις με την ΖΑΝΕΤ… ) ή είμαι λογική και πλήττω θανάσιμα…!
Και που να σου πω για την ζήλια εκεί δεν σε φτάνει καμία….
Η αλήθεια είναι ότι όταν ζηλεύεις γίνεσαι έξυπνη και όταν γίνεσαι έξυπνη άστα τα καταστρέφεις όλα…!

Και αυτή η ανωτερότητά σου…που με κάνει και σπάζομαι "Να περάσεις καλά …κοίτα να δασκεδάσεις…."
Δε γουστάρω να περνάω καλά κουκλίτσα μου χωρίς εσένα. Θέλω να λες από μέσα σου να είναι όλα μαύρα εκεί που πάει χωρίς εμένα, να του χαλάσει το αυτοκίνητο, να του ανέβει πυρετός, να γίνει ένας μικρός σεισμός 7 ρίχτερ …τίποτα το σοβαρό…
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ….
Τι τις θες τις ανωτερότητες? 
Ούτως ή άλλως αυτό που επιζητεί μια γυναίκα από την σχέση με έναν άνδρα είναι η ΑΛΩΣΗ. ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
Άλωση που συνεπάγεται με την πτώση στα χέρια του, την κυρίευση όχι την αλλοίωση!

Το κλειδί το κρατάς εσύ. 
Θα πρέπει να διαλέξεις πως θέλεις να παίξεις με έναν άνδρα... 
σαν θύμα ή σαν γενναία μαχήτρια! 

Άνοιξε τα φύλλα που κρατάς μέσα σου ή παίξε με την τράπουλα του…ότι και αν αποφασίσεις σημασία κουκλίτσα μου έχει το ΠΑΙΧΝΙΔΙ….
Όσο για το αποτέλεσμα…
η ίδια η ζωή θα σε δικαιώσει …
ή σοφότερα... 
ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ θα σε δικαιώσει…..
Η θεία Μαρία από το Σικάγο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου