Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Πως μπορείτε να πετάξετε τα γυαλιά σας σε λίγες εβδομάδες

Οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας έχουν περισσότερα προβλήματα υγείας από τους νεότερους, τα οποία συχνά αντιμετωπίζονται με τον παραδοσιακό τρόπο, χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά
συστατικά και σπιτικές συνταγές. Τα μάτια μας είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που έχουμε, επειδή λαμβάνουν περίπου το 90…




Οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας έχουν περισσότερα προβλήματα υγείας από τους νεότερους, τα οποία συχνά αντιμετωπίζονται με τον παραδοσιακό τρόπο, χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά συστατικά και σπιτικές συνταγές.

Τα μάτια μας είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που έχουμε, επειδή λαμβάνουν περίπου το 90% των πληροφοριών από τον κόσμο γύρω μας. Κι όμως, αυτή ακριβώς η αίσθηση είναι που υποφέρει περισσότερο με την πάροδο των ετών.

Η επιστήμη έχει αναπτυχθεί πολύ και υπάρχουν γυαλιά και φακοί επαφής που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την βελτίωση της όρασής μας. Αλλά είναι ακριβά και δεν είναι πάντα η λύση στο πρόβλημά μας.

Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε μια  συνταγή που θα σας βοηθήσει να πετάξετε τα γυαλιά σας σε μόλις μερικές εβδομάδες και είναι απολύτως φυσική!

Το κύριο συστατικό αυτής της συνταγής είναι το σαφράν. 
Σύμφωνα με έρευνα της Silvia Bisti, αυτό το φυσικό συστατικό θα μπορούσε να σταματήσει και να αντιστρέψει τον εκφυλισμό της όρασης, κάνοντας τα κύτταρα που βρίσκονται στο οπτικό μας σύστημα πιο ανθεκτικά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Αυτό το φάρμακο θα πρέπει να πίνεται με τη μορφή τσαγιού.

Συστατικά:
1 γρ. σαφράν
1 φλιτζάνι νερό  
Παρασκευή:
Αφήστε το νερό να βράσει και στη συνέχεια προσθέστε το σαφράν. Αν θέλετε να είναι πιο γλυκό, προσθέστε λίγο μέλι.
Πιείτε μερικά φλιτζάνια κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εκτός από την βελτίωση της όρασης, το σαφράν καθαρίζει επίσης το αίμα, βελτιώνει την κυκλοφορία του, βοηθά στην θεραπεία της αρθρίτιδας, βελτιώνει τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων και της χοληστερόλης και προάγει την βελτίωση της μνήμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου